TopImobiliare.md reprezintă o platformă comună pentru proprietăți imobiliare, operată și gestionată de „Top Just” SRL. Proprietățile listate pe site-ul nostru sunt împărțite între cele gestionate de Companii Imobiliare sau reprezentanți ai Companiilor de Construcție, dar și proprietari, la cerere.

Scopul final al platformei este de a oferi fiecărei persoane posibilitatea de a vinde sau închiria proprietăți prin intermediul topimobiliare.md, fie independent, fără comision, sau prin colaborarea cu un specialist imobiliar în baza unui contract.

Noi nu colectăm date și ne angajăm să respectăm identitatea și intimitatea utilizatorilor noștri. Ne asumăm responsabilitatea de a proteja datele personale și orice informații pe care le deținem în timpul utilizării serviciilor noastre pe site-ul nostru sau alte platforme securizate care sunt deținute de compania noastră.

Noi, echipa TopImobiliare, vă punem la dispoziție opțiunea de a amplasa o proprietate sau mai multe pe platforma noastră, topimobiliare.md.
Pentru a adăuga o proprietate, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos accesând Adaugă proprietatea.

  1. Puteți să vindeți individual proprietatea dumneavoastră.
  2. Dacă sunteți proprietar, mandatar, persoană fizică sau juridică, accesați link-ul adaugă proprietatea ca proprietar.
  3. În cazul în care reprezentați o agenție imobiliară, sunteți reprezentant de vânzări al unei companii de construcție sau doriți să deveniți partenerul nostru, accesați link-ul adaugă proprietatea ca companie.

De asemenea, vă oferim posibilitatea de a apela la serviciile noastre de reprezentare pentru vânzarea, închirierea sau cumpărarea unei proprietăți de la noi sau de la partenerii noștri.

Puteți să ne contactați prin email la [email protected], să ne sunați la numărul de telefon +373 78 87 79 97 (disponibil pe Viber, WhatsApp, Telegram) sau să completați formularul de contact de mai jos.

primul numar adaugare al doilea numar egal