Adaugă proprietatea
pe Top Imobiliare

Vinde apartamentul, casa, spațiu comercial, teren sau orice altă proprietate imobiliară cu ajutorul Top Imobiliare.

De ce Top Imobiliare?

Vinde apartamentul, casa, spațiu comercial, teren sau orice altă proprietate imobiliară cu ajutorul Top Imobiliare.

Începe acum

autetificare cu

Accesând contul personal sunteți de acord cu următoarele:

Înregistrare rapidă și gratuită

Fără taxe de înregistrare sau comisioane ascunse când sunteţi partenerul nostru. Creați un cont cu un singur click folosind contul dvs. de Facebook sau Google și vindeți proprietatea simplu și rapid.

Vizibilitate ridicată

Pe lângă motoare de căutare și rețele de socializare, imobilul DVS poate apărea ca proprietate recomandată dacă se potrivește cu criteriile persoanelor ce caută.

Suport gratuit

In cazul in care considerați că aveți nevoie de suport in vinzarea sau inchirierea imobilului Dvs. Vă putem fi de folos, dacă ne apelați . Iar in caz cind considerați că aveți nevoie de suport juridic imobiliar vă recomandăm un jurist sau avocat prin partenerii noștri, altele.

Parteneriat

Oferim parteneriat imobiliar/ juridic/ in cazul in care ne solicitați , vom dispune adăugător unele instrumente de căutare a imobilelor de la proprietari, proprietăți ale partenerilor care au imobile exclusive și sunt de acord la parteneriat.

Adăugarea simplă a proprietății

Adăugați imobilul Dvs. la vânzare sau chirie în cel mai simplu mod, modificați la nevoie sau ștergeți proprietatea , iar dacă nu facem față cerințelor, puteți șterge contul . Adițional in excluzivitate pentru specialiști , cu scopul de a oferi comoditatea utilizatorilor, propunem și posibilitatea de preluat automat datele despre imobilul dvs și pozele de pe cele mai populare site-uri de anunțuri din Moldova, la momentul adăugarii prin copierea linkului.

Platforma imobiliară

Topimobiliare.md este o platformă imobiliară, exclusive destinată doar vânzărilor/închirierilor imobiliare pentru toți, iar anunțurile postate pot fi gestionate personal de Dvs. pe întreg teritoriul țării, cât și în afara ei. În așa fel vindeți sau dați in locațiune singur, fără vreun amestec din afară.

Pagină și cabinet individual

Oferim cabinet individual in care puteți gestiona simplu și comod proprietățile Dvs. după categorii, mesagerie cu clienții , chat parteneri , iar pentru comoditatea Dvs. Puteți adăuga cereri imobiliare pentru parteneri la nevoie . Căutarea proprietăților după ID, iar la dorință puteți redacta profilul Dvs., logo, date de contact, altele.

Ultimele proprietăți rezidențiale

Vezi toate

Ei sunt deja alături de TopImobiliare