blog-img

INFORMAȚII GENERALE

Topimobiliare.md este o platformă comună de proprietăți imobiliare și respectă identitatea și intimitatea D-voastră și se obligă să protejeze datele personale sau orice informații pe care le vom deține în procesul utilizării serviciilor noastre pe site-ul care aparțin companiei noastre, sau alte  platforme, care sunt securizate, operate  și dirijate de „Top Just” SRL. Compania noastră În prezent  specializată în oferirea serviciilor juridice generale, serviciilor juridice imobiliare.

„Top Just” SRL va presta servicii pe mai multe platforme, dar nu neapărat la toate proprietățile publicate  pe https://topimobiliare.md/. Juriștii și specialiștii noștri imobiliari vor presta servicii imobiliare și juridice în domeniul imobiliar la cererea D-stră. Vom presta servicii nu  numai pentru o anumită categorie de persoane; Susținem ideea să deservim conform principiului „Totul într-un singur loc”.

Dacă discutăm despre imobiliare, pe platforma topimobiliare.md puteți găsi proprietăți imobiliare de la proprietari, specialiști imobiliari, reprezentanți ai companiilor de construcție, cât și de la însuși compania Top Just SRL. Mizăm mult pe siguranța tranzacțiilor, orice persoană trebuie să aibă acces la prețuri bune, avem prețuri accesibile pentru orice buzunar, de la buget redus – până la categoria de lux. Orice relație contractuală se va stabili doar cu contractanții noștri, orice tranzacție imobiliară  este fără comisioane, pentru fiecare vânzare nu  se percepe un comision.  Pentru reprezentări exclusive și servicii juridice se va achita un comision stabilit la înțelegerea părților.

     Vom fi bucuroși să contractăm cu furnizorii noștri pe site-urile noastre orice asistență  de vânzări imobiliare pentru companii de construcție, persoane fizice și persoane juridice, parteneri  servicii juridice generale.

IMPORTANT! Luând în considerație că Proprietățile de pe platforma https://topimobiliare.md/ nu apartin in totalmente companiei noastre, dar și unor proprietari sau  partenerilor noștri,  nu vom duce nici o răspundere materială pentru conținutul publicațiilor.

Mulțumim anticipat pentru încrederea oferită și vă așteptăm să vizitați platforma noastră web.

  Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne scrieți la e-mail:

[email protected]

 

Ne puteți vizita și pe :

https://topjust.md/

https://proiectenoi.md/