blog-img

INFORMAȚII GENERALE

Topimobiliare.md este o platformă comună de proprietăți imobiliare și respectă identitatea și intimitatea D-voastră și se obligă să protejeze datele personale sau orice informații pe care le vom deține în procesul utilizării serviciilor noastre pe site-ul care aparțin companiei noastre, sau alte platforme, care sunt securizate, operate și dirijate de „Top Just” SRL. Compania noastră în prezent este specializată în oferirea serviciilor juridice generale, serviciilor juridice imobiliare.

„Top Just” SRL va presta servicii pe mai multe platforme, dar nu neapărat la toate proprietățile publicate pe topimobiliare.md. Juriștii și specialiștii noștri imobiliari vor presta servicii imobiliare și juridice în domeniul imobiliar la cererea D-stră. Vom presta servicii nu numai pentru o anumită categorie de persoane; Susținem ideea să deservim conform principiului „Totul într-un singur loc”, de la acte de stare civilă până la cumpărarea unui imobil. Dacă discutăm despre imobiliare, mizăm mult pe siguranța tranzacțiilor, orice persoană trebuie să aibă acces la prețuri bune, chiar mai bune decât la furnizori, avem prețuri accesibile pentru orice buzunar, de la buget redus – până la categoria de lux. Orice relație contractuală se va stabili doar cu contractanții noștri, orice tranzacție imobiliară este fără comisioane, pentru fiecare vânzare se percepe un comision de 0%. Pentru reprezentări exclusive și servicii juridice se va achita un comision stabilit la înțelegerea părților.

Vom fi bucuroși să contractăm cu furnizorii noștri pe site-urile noastre orice asistență de vânzări imobiliare pentru companii de construcție, persoane fizice și persoane juridice, parteneri servicii juridice generale.

IMPORTANT ! Proprietățile de pe platforma topimobiliare.md nu apartin in totalmente companiei noastre , dar și unor proprietari sau partenerilor noștri, dar nu vom duce nici o răspundere materială pentru conținutul publicațiilor, ca excepție care poartă sigla topimobiliare.

Mulțumim anticipat pentru încrederea oferită și vă așteptăm să vizitați platforma noastră web.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne scrieți la e-mail: topjustsrl@gmail.com

Ne puteți vizita și pe:

www.topjust.md

proiectenoi.md

Nu ați găsit ce căutați?

Completați cererea de mai jos și noi vom avea grijă să o satisfacem în cel mai scurt timp.