Adaugă proprietatea
pe Top Imobiliare

Vinde apartamentul, casa, spațiu comercial, teren sau orice altă proprietate imobiliară cu ajutorul Top Imobiliare.

De ce Top Imobiliare?

Vinde apartamentul, casa, spațiu comercial, teren sau orice altă proprietate imobiliară cu ajutorul Top Imobiliare.

Începe acum

autetificare cu

Accesând contul personal sunteți de acord cu următoarele:

Înregistrare rapidă și gratuită

Fără taxe de înregistrare sau comisioane ascunse când sunteţi partenerul nostru. Creați un cont cu un singur click folosind contul dvs. de Facebook sau Google și vindeți proprietatea simplu și rapid.

Vizibilitate ridicată

Adăugând proprietatea pe Top Imobiliare obțineți o vizibilitate sporită în rețelele de socializare și motoare de căutare. Pe lângă motoare de căutare și rețele de socializare.

Suport imobiliar gratuit

În cazul in care considerați că aveți nevoie de ajutor in vinzarea sau inchirierea imobilului Dvs. Vă putem fi de folos pentru recomandarea unui specialist imobiliar sau evaluator de nădejde din regiunea in care aveți proprietatea. Iar in caz cind considerați că aveți nevoie de suport juridic imobiliar vă recomandăm un jurist sau avocat.

Adăugarea simplă a proprietății

Adăugați imobilul Dvs. la vânzare sau chirie în cel mai simplu mod, modificați la nevoie sau ștergeți proprietatea, iar dacă nu facem față cerințelor, puteți șterge contul.

Platforma imobiliară

Topimobiliare.md este o platformă imobiliară, exclusive destinată doar vânzărilor/închirierilor imobiliare pentru toți, iar anunțurile postate pot fi gestionate personal de Dvs. pe întreg teritoriul țării, cât și în afara ei. În așa fel vindeți sau dați in locațiune singur, fără vreun amestec din afară.

Suport vânzări/chirii

În caz că aveți nevoie de un specialist imobiliar să vă inchirieze/ vindă proprietatea Dvs. vom fi bucuroși să vă ajutăm in orice situație, prin partenerii noștri (contacte).

Ultimele proprietăți rezidențiale

Vezi toate