blog-img

 

 

Ești gata să devii proprietarul acelui colțișor la care visează toți și pe care să îl poți numi – „casa mea”? Ai tot analizat ofertele de pe piață, ai cântărit aspectele pro și contra, ai ales regiunea, compania de construcții, știi deja și suprafața apartamentului pe care vrei să-l cumperi. Ei bine, azi îți mai propunem o întrebare pentru reflecție.

Procuri un apartament în variantă albă sau investești într-un imobil cu reparație la cheie? Evident, primul lucru la care te vei gândi este diferența de preț pe care trebuie să o achiți. Dar sunt și alte lucruri de luat în calcul. În acest articol, vom prezenta câteva aspecte care pledează în favoarea celui cu reparație. Să le luăm pe rând.

1. Poți intra în apartament imediat după procurare

La sigur arzi de nerăbdare să te muți în propria locuință. Iar potrivit, unor estimări, reparația unui apartament cu 2 odăi îți ia în mediu jumătate de an ( în cazul în care nu ai timp 24 de ore să te ocupi exclusiv de organizarea lucrărilor). Asta presupune că timp de 6 luni o să ai de trăit în chirie, într-un apartament vechi sau cu părinții. Câte lucruri importante din viață ai putea savura în acest timp, trăind deja în apartamentul tău nou! Motivant, nu-i așa?!

2. Obții timp pentru a-l investi în necesități personale

Timpul – acea resursă indispensabilă pentru a realiza orice proiect, inclusiv mutarea într-o nouă locuință. În cazul în care procuri un imobil în variantă albă, fii gata ca pe o perioadă de cel puțin 6 luni, tot timpul liber și toate resursele intelectuale să le investești doar în apartament. Imaginează-ți că în acest timp ai putea reuși să înveți o limbă străină sau pune bazele unei noi profesii! Gândește-te și la nevoile intelectuale, recreaționale etc.

3. Economie financiară

Pare incredibil, nu-i așa? Un apartament în variantă albă este la sigur mai ieftin ca unul cu reparație finisată. Însă reparația ulterioară pe care o vei face, cu siguranță o să te coste mai scump. De ce? Pentru că atunci când un apartament se vinde la cheie, în calcul se ia maxim 50% din costul investițiilor în reparații. Gândește-te câte ai putea face cu banii economisiți! Dă-ți frâu la imaginație!

4. Design gata (dar adaptabil preferințelor tale)

Când alegi un imobil cu reparație la cheie, cumperi ceea ce vezi. Din start ești scutit de problemele de design sau construcție, care obligatoriu apar în procesul reparațiilor. De obicei, apartamentele la cheie sunt finisate în culori neutre, astfel că întotdeauna îi poți oferi casei tale individualitate prin alegerea decorului, a mobilierului și textilelor.

5. Adio stres și emoții negative

Și ultimul argument, este destinat să aibă grijă de confortul tău psihologic. Cu un apartament reparat e mult, da, mult mai simplu. Treci la noua ta casă. Fără nopți nedormite, conflicte cu constructorii, vizite interminabile la magazinele cu materiale de construcție, fără cheltuieli suplimentare și credite pentru reparații.

 

Nu ne-am propus să îți influențăm decizia ta, ai libertatea de a alege din toate ofertele de apartamente, dar, credem, nu e rău să îți oferim și o altă perspectivă asupra lucrurilor. Specialiștii noștri pun pe primul loc doleanțele clienților, deci apelați fără ezitare, la sigur vom găsi împreună apartamentul numai bun de locuit pentru D-voastră.

 

NOU!

Procurând un apartament în variantă albă, puteți contracta servicii de reparații la cheie prin intermediul companiei Top Just SRL.

 

BENEFICIAȚI DE TOATE AVANTAJELE COLABORĂRII CU NOI!

La achiziția unui apartament nu se achită comisioane.

La dorință D-voastră, vă oferim posibilitatea de a executa reparație euro cu prețuri care variază de la econom la modern sau chiar VIP, începând de la 50 euro manopera de la partenerii noștri „BIComplex”.

Mai mult, primiți gratuit Asigurarea Apartamentului procurat.

De asemenea, veți profita de 10% reducere la materialele procurate din magazinul „BIComplex”!

Cadou și o cartelă cu reduceri!

 

 

 

Top Just SRL,

Din respect pentru Dumneavoastră

 Publicat: 2 martie 2019

Comentarii