blog-img

În general aceste dispozitive sunt foarte temperamentale și se întâmplă să auzim de la cineva că mașina lor de spălat are ceva probleme. Dar aceste probleme cel mai des apar din cauza noastră dar nu a aparatului în sine. Din cauza cât sunt de indispensabile, mulți din noi sunt vinovați în câteva păcate ale îngrijirii aceste mașini. Dacă dorești ca mașina ta de spălat să țină mai mult întreabă-te pe tine dacă faci aceste lucruri.   tambur mașina de spălat rufe
  1. Nu îți eliberezi buzunarele
Când monedele sunt uitate în buzunare ele lovesc tamburul și se pot chiar bloca în filtru. Lovesc și geamul dacă mașina de spălat rufe aste cu ușă frontală de sticlă. Nu vă leneviți să controlați buzunarele, pe viitor o să vă economisească timpul pentru repararea mașinii.
  1. Lăsați ușa deschisă între spălări
Lasă capacul larg desfăcut câteva ore după ce mașina a terminat de spălat. Astfel, apa rămasă în mașină se va evapora mai ușor si se va aerisi corespunzător în interior. Încă ceva, nu închide de tot capacul de la mașina nici după ce s-a aerisit bine, lasă-l întredeschis pentru ca aerul să circule.
  1. Lăsați hainele umede prea mult timp înăuntru
Acum posibil mulți s-au simțit vinovați. Dacă nu aveți timp și energie pentru așa activități este normal dar mai bine să le luați deodată din înăuntru. Hainele umede pot să aștepte să vă eliberați și într-un simplu coș de rufe.
  1. Niciodată nu curățiți filtrul
Să ne gândim real la acest lucru: să ne amintim câte pete dezgustătoare ați spălat în mașina de spălat rufe. Transpirație, sânge, iarbă, vin, mâncare, vomă – lista se poate de continuat după fiecare persoană. Dacă nu veți curăța filtrul mici particule din pete o să rămână și vor trece mai departe cu hainele spălate.   În general aceste dispozitive sunt foarte temperamentale și se întâmplă să auzim de la cineva că mașina lor de spălat are ceva probleme. Dar aceste probleme cel mai des apar din cauza noastră dar nu a aparatului. Din cauza cât sunt de indispensabile, mulți din noi sunt vinovați în câteva păcate ale spălatului. Dacă dorești ca mașina ta de spălat să țină mai mult întreabă-te pe tine dacă faci aceste lucruri. 1.	Nu îți eliberezi buzunarele Când monedele sunt uitate în buzunare ele lovesc tamburul și se pot chiar bloca în filtru. Lovesc și geamul dacă mașina de spălat vase aste cu ușă frontală de sticlă. Nu vă leneviți să controlați buzunarele, pe viitor o să vă economisească timpul pentru repararea mașinii. 2.	Lăsați ușa deschisă între spălări Lasă capacul larg desfăcut câteva ore după ce mașina a terminat de spălat. Astfel, apa rămasă în mașină se va evapora mai ușor si se va aerisi corespunzător în interior. Încă ceva, nu închide de tot capacul de la mașina nici după ce s-a aerisit bine, lasă-l întredeschis pentru ca aerul să circule. 3.	Lăsați hainele umede prea mult timp înăuntru Acum posibil muți s-au simțit vinovați. Dacă nu aveți timp și energie pentru așa activități este normal dar mai bine să le luați deodată din înăuntru. Hainele umede pot să aștepte să vă eliberați și într-un simplu coș de rufe. 4.	Niciodată nu curățiți filtrul Să ne gândim real la acest lucru: să gândim câte pete dezgustătoare ați spălat în mașina de spălat rufe. Sudoare, sânge, iarbă, vin, mâncare, vomă – lista se poate de continuat după fiecare persoană. Dacă nu veți curăța filtrul mici particule din pete o să rămână și vor trece mai departe cu hainele spălate. 5.	Nu curățați niciodată mașina de spălat Știai că în interiorul mașinii de spălat se pot acumula fungi și diverse bacterii periculoase pentru sănătate? La fel cum curățiți cada de la baie așa trebuie și mașina de curățit. Pentru a face asta trebuie să porniți mașina la temperatură ridicată fără detergent puteți adăuga cu ½ porție de sodă de mâncare și două porții de oțet de masă. 6.	Supraîncărcați mașina de spălat Dacă veți supraîncărca mereu mașina de spălat rufe aparatul va lucra din greu. Dacă îl veți pune mereu să lucreze din greu o să se strice arcul de suspensie al mașinii de spălat rufe și durata ei de viață.
  1. Nu curățați niciodată mașina de spălat
Știai că în interiorul mașinii de spălat se pot acumula fungi și diverse bacterii periculoase pentru sănătate? La fel cum curățiți cada de la baie așa trebuie și mașina de spălat. Pentru a face asta trebuie să porniți mașina la temperatură ridicată fără detergent puteți adăuga cu ½ porție de sodă de mâncare și două porții de oțet de masă.
  1. Supraîncărcați mașina de spălat
Dacă veți supraîncărca mereu mașina de spălat rufe aparatul va lucra din greu. Dacă îl veți pune mereu să lucreze din greu o să se strice arcul de suspensie al mașinii de spălat rufe și durata ei de viață.   rufe și mașina de spălat   Mașina de spălat rufe a ușurat foarte mult viața noastră iar acum nu ne putem imagina cum să fim fără acest mic ajutor, deci e nevoie să îl îngrijim corespunzător.


Publicat: 21 iunie 2017

Comentarii