blog-img

Vă gândiți să schimbați locuința d-stră veche sau sunteți pentru prima oară în căutarea unui nou imobil? Suntem aici, pentru d-stră, indiferent dacă doriți să cumpărăți locuința de vis în Moldova sau în străinătate prin partenerii noștri! Acum, sunteți în avantaj: nu achitați nimic, comision 0% . Suntem transparenți, negociem prețul direct cu Vânzătorul, avem aceleași prețuri ca la Proprietar sau Companii de Construcție și ne conformăm standartelor europene! Indiferent de situatie, SRL „Top Imobiliare Grup”, vă ajută în găsirea unei soluții perfecte pentru d-stră, cu minimalizarea riscurilor, când sunteți pe cale de a achiziționa un imobil. Pe parcursul anilor s-a dovedit uneori riscul, când unii dezvoltatori imobiliari sau chiar și persoane fizice au înșelat, sau nu și-au îndeplinit obligațiile. Chiar și unele agenții imobiliare sau persoane neautorizate, uneori, au beneficiat de avansuri pentru informații false, nu pentru rezultat. Cumpăratorul neinformat la timp, poate cădea în plasa excrocilor. Noi, nu doar intermediem, dar asigurăm și consultarea juridică gratuită, verificăm starea imobilului încă de la momentul alegerii d-stră. Dacă există restricții sau sunt riscuri, întocmim, la nevoie, contractele și asistăm ambele părți.

Acum, este avantajos să obții credit ipotecar de la 7% anual!

„Top Imobiliare Grup”, vă ajută, la nevoie, să obțineți un credit ipotecar prin partenerii noștri de încredere, reducem timpul de soluționare a dosarului, colaborăm doar cu bănci de încredere, care pe parcursul anilor s-au dovedit de succes și oferă cele mai bune prețuri pentru consumatori. Dacă aveți cel puțin 30 % din valoarea imobilului, sau alte posibilități, cum ar fi, o locuință care o puteți pune în gaj, atunci, vă îndrumăm, vă asistăm la partenerii noștri pentru a obține o ipotecă în maxim o saptămână de la depunerea dosarului.

Posibil și în rate, fără dobândă, de la 6 luni la 2 ani!

Dacă doriți o locuința nouă, colaborăm cu companii de construcții, care oferă posibilitatea de achitare în rate, iar d-stră, la semnarea contractului de investiție, achitați doar o parte din sumă contractata, restul o achitați pe etape.

NOU ! Aceasta nu este tot!

SRL „Top Imobiliare Grup”, oferă pentru toți clienții companiei beneficii la reduceri de la partenerii noștri, pentru amenajarea casei d-stră, reparația, îmbunătățirea ei.


Publicat: 30 mai 2017

Comentarii