blog-img

Cafeneaua Toppels din orașul german Wertheim a devenit o atracție turistică care deja a fost vizitată de sute de mii de oameni. A fost inaugurată anul trecut de doi prieteni germani care au făcut posibilă o servire de cafea într-o atmosferă de-a dreptul amețitoare. Cei doi au construit o casă cu acoperișul în jos, complet mobilată și utilată.

Decorarea încăperilor a fost puțin mai dificilă, întrucât piesele de mobilier și electrocasnicele mari au trebuit să fie prinse de podea care, în acest caz, este tavan.

Obiectele mici, precum băutura din bucătărie, au fost atașate de diverse suporturi cu ajutorul magneților. Vizitatorii se pot plimba pe tavan, pot să arunce chestii în jos și pot să-și facă fotografii cu care să-i amețească pe prietenii lor, la propriu. O noapte de cazare în această casă costă 5 dolari. Casa e admirată și la exterior căci e construită cu acoperișul în jos iar la terasă la fel este atârnată o mașină întoarsă. Urmăriți și video să vedeți la propriu cum casa a devenit un obiect distractiv pentru fotografiere și video. Cafeneaua Toppels


Publicat: 16 martie 2017

Comentarii