Top Imobiliare logo alb
termeni-si-conditii-top-imobiliare

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR
„TOP IMOBILIARE GRUP”

SRL ,,Top Imobiliare Grup”  sau web site-ul nostru dorește bun venit  tuturor vizitatorilor acestei platforme și invită pe cei interesați la o colaborare de perspectivă.
Secțiunea Termeni și Condiții este actuală  pentru platforma „topimobiliare.md”,  dar prevăzută, în viitor, pentru site-ul  “topbooked.com”. Termenii și condițiile pot fi îmbunătățite pe parcurs, se aplică  tuturor serviciilor noastre disponibile on-line,  prin e-mail sau telefon, direct sau indirect, puse la dispoziția D-voastră prin orice mijloace și dispozitive. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea web site­-ului nostru şi/sau prin efectuarea unei căutări, solicitări, adăugări de vânzări/închirieri de apartamente, case de locuit, atât în Republica Moldova, România, Rusia, cât și în alte țări, inclusiv pentru vânzări și închirieri de proprietăți ale partenerilor noștri, D-voastră confirmaţi că aţi citit, ați înţeles şi  că aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos, inclusiv cu declaraţia de confidenţialitate. Pe site-ul nostru pot fi găsite mai multe politici, în funcție de serviciile oferite, denumite Termeni și Condiții Generale. Pentru a colabora în mai multe sfere, preconizăm, în viitor, să lansăm platforma cu rezervări, cum ar fi  rezervări pentru  sejururi pe termen scurt sau alte rezervări, care considerăm că vor fi utile atât pentru oaspeții noștri, cât și pentru confortul oricărui cetățean, care fie călătorește, fie dorește să beneficieze de servicii direct și fără comisioane, cu prețuri bune și foarte bune, dictate doar de proprietate, în anumite zile, la anumite ore, în condiții speciale sau standart, și anume, rezervări auto, rezervări de mese și meniuri la restaurante, rezervări la centre de relaxare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să încetați imediat utilizarea site-ului nostru. Tot conținutul acestor pagini oferite prin  web site-ul respectiv este operat și furnizat de SRL ,,Top Imobiliare Grup”, fiind proprietate a acesteia, actualmente, pe platforma „topimobiliare.md’’, dar  în viitor, pe „topbooked.com”.ro,.md,.ru,
toate drepturile  îi sunt rezervate şi sunt furnizate doar pentru uzul Dumneavoastră personal, non­comercial, conform termenilor şi condiţiilor de mai jos.

1. Scopul serviciilor noastre
Scopul serviciilor noastre este ca, prin acest web site, noi, Top Imobiliare Grup şi partenerii de distribuţie sau afiliaţi în calitate de Prestatori, să oferim o platformă on-line, prin intermediul căreia noi și  Beneficiarii  noștri  să putem apela la categoriile de servicii  prestate în sfera ,,Vânzări-închirieri „,  iar pe viitor și ,,Rezervări”.

1.1. Despre Vânzări – închirieri
La categoria  Vânzări-Închirieri, oferim, pe platforma on-line pe care o deținem, pentru vânzare sau închiriere, proprietăți  rezidențiale sau comerciale, proiecte rezidențiale noi, proprietăți deja construite sau încă aflate în construcție, chiar și cele la etapa de proiectare. În funcție de categoria descrisă mai jos, Top Imobiliare Grup nu va fi responsabilă de exactitatea informațiilor privind proprietatea ce este la vânzare sau închiriere, deoarece, pentru ofertele adăugate de Proprietari sau de partenerii ce nu au statutul de „Proprietate Verificata”, „Utilizator Verificat” nu au fost prezentate  acte ce confirmă identitatea proprietaților, dar totodată faptul respectiv nu înseamnă că aceste proprietăți expuse spre vânzare/închiriere nu există sau sunt false. Este dreptul fiecarui proprietar să fie de acord sau nu cu trimiterea, publicarea sau afișarea unor date cu caracter personal, iar noi nu putem impune prezentarea acestor date, care nu sunt obligatorii la prima etapă, dar vor fi cu caracter obligativ la etapa vânzării. Top Imobiliare Grup nu se va face responsabilă pentru vreo falsă informație, deoarece uneori sau constant  înșiși proprietarii sau companiile vor adăuga permanent informațiile, având acces nu doar la cabinetul personal, dar și la extranet; dacă vor exista semnale de proprietăți false, ne obligăm să excludem de pe platformele noastre astfel de proprietăți sau agenții. Aceste proprietăți vor putea fi publicate și promovate în trei moduri:

a.) La această categorie, Top Imobiliare Grup va oferi acces proprietarilor, persoane fizice sau juridice, care doresc să colaboreze cu Compania noastră în vederea reprezentării, intermedierii  vânzării sau închirierii proprietății lor. La majoritatea  proprietăților vândute  sau propuse spre inchiriere  de topimobiliare.md, topbooked.com(.md, altele ) li se va propune benevol, verificarea  autenticității prin solicitarea atât a actelor de proprietate, cât și a actelor de identitate personală, iar  pe platforme  se va specifica faptul că  proprietatea se vinde ca „Proprietate Top Imobiliare Grup”. Pentru siguranță și garanție, se va propune deținătorilor  proprietățproprsă semneze un contract de intermediere, în care Proprietarul va fi obligat să prezinte actele proprietății, în așa mod, vom exclude orice escrocherie, iar noi, la rândul nostru, vom încuraja proprietarii și, pentru siguranța lor, vom veni la ei doar cu potențiali clienți verificați.  Proprietățile vândute de Top Imobiliare Grup pe platforma on-line vor fi garantate ca reale, atât cele non-exclusive, cât și cele exclusive, ultimele vor fi publicate ca ,,Exclusiv Top Imobiliare”. Dacă în unele cazuri  nu s-a reușit verificarea autencității actelor, noi Top Imobiliare Grup, ne obligăm să verificăm toate proprietățile care sunt intermediate direct de noi înainte de semnarea unui contract de arvună sau locațiune.
Toate proprietățile vândute exclusiv și non-exclusiv de Top Imobiliare Grup ca ,,Proprietate  Top Imobiliare” vor fi scutite de comisioane de la cumpărător sau chiriaș  și vor fi garantate  cu comision 0%. Numai la această categorie putem garanta tranzacții fără comisioane atât pentru potențialii cumpărători, cât  și pentru chiriași, pentru ei  va fi acordată și asistență juridică până la finalizarea acțiunii, și nu numai, vor fi întocmite contractele de locațiune sau de arvună și se va acorda asistență gratuită de către personalul companiei, până la finalizarea tranzacției.

b.) SRL ,,Top Imobiliare Grup” va acorda acces la platforma on-line nu doar Proprietăților vândute sau închiriate de noi, dar și celor vândute sau închiriate prin partenerii noștri, persoane fizice sau juridice, companii de construcții de imobile, agenții imobiliare, iar pe site se va specifica acest lucru ca ,,Parteneri  Top Imobiliare”.
Aceste categorii de intermediere nu pot fi garantate totalmente de noi, dar vor fi selectate cele mai de încredere companii pentru credibilitate și siguranța tranzacțiilor. Top Imobiliare Grup este un intermediar între Partenerii săi și Proprietari, persoane fizice sau juridice, companii de construcție și altele, ce au contract direct cu Partenerii noștri și pot fi considerați siguri/e și verificați/te. Vom monitoriza cu atenție orice companie sau persoană fizică cu care vom calabora, iar în cazul unor sesizări fondate și sigure, repetate de mai multe ori, vom rezilia orice contract de colaborare cu ei. După posibilitate , unele proprietăți vor fi prezentate de noi, în special, în localități unde vor fi birouri permanente sau reprezentante, dacă nu există altă înțelegere cu partenerii noștri. Având în vedere tendința companiei noastre de a prezenta proprietăți în mai multe regiuni sau țări, ne vom baza, în majoritatea cazurilor, pe credibilitatea companiilor, a agențiilor sau a persoanelor fizice, și toate informațiile publicate pe platforma on-line vor fi bazate pe aceste date, în cazul acestor intermedieri, vom calabora cu mai multe agenții, companii de construcții verificate și sigure, dar în  acest context, intenționând  sau chiar cumpărând, închiriind o proprietate prin  ,,Parteneri Top Imobiliare” (nu direct de la proprietățile ce au contract de colaborare  cu Top Imobiliare Grup), intrați direct într-o relație contractuală cu Partenerii noștri, noi acționăm din momentul intenționării ca intermediari între D-voastră și Partenerii noștri. Ca și în cazul rezervărilor, partenerii noștri vor avea acces la un cabinet personal, sau  și ,,Extranet”,  în care ei înșiși sau cu ajutorul nostru, vor plasa informațiile necesare, vor actualiza starea și vor fi, exclusiv, responsabili pentru toate informațiile publicate. Întrucât suntem o companie care utilizează doar proprietăți adevărate, nu înșelătoare, vom face tot posibilul să colaborăm doar cu parteneri ce corespund principiilor noastre de corectitudine și onestitate, precum și principiului ,,Orice plată – după rezultat”. Condamnăm vehement orice intenție frauduloasă cu scop de manipulare a clienților noștri. Totodată, preîntâmpinăm că nu putem garanta și impune politici despre plata comisionului, acesta fiind dreptul fiecărei companii să aleagă dacă percepe plăți de la cumpărător sau locatar, dar, cu siguranță, vom susține, în primul rând, acele companii și proprietăți care sunt corecte cu clienții, iar în cazuri de abuzuri sistematice de înșelăciune, vom suspenda activitatea lor de pe platforma noastră. În unele cazuri, totuși, ne rezervăm dreptul la anumite erori tehnice sau actualizarea întârziată  a informațiilor despre Proprieate/Proprietăți.

c.) Orice proprietar, dacă este persoană fizică și are doar o proprietate-două, va avea dreptul la un termen de probă temporară, mai mare sau mai mic, la discreția noastră, pentru o singură dată sau pentru mai multe ori repetat, să folosească platforma noastră on-line pentru a adăuga un numar de proprietăți limitate, numite și Proprietăți particulare, fiind și proprietăți neverificate de noi, declarația aparținând doar celui care a postat, totuși, noi vom îndemna proprietarii să se legitimeze. Ele vor fi pe platformă pentru a încuraja încrederea cetățeanului de rând, cu scopul ca fiecare persoană să aibă acces la serviciile noastre. Aceste proprietăți vor fi temporar și nu pot fi verificate uneori sau mai frecvent, iar orice informație despre asemenea tipuri de proprietăți cade în sarcina celui ce oferă informația. Agenția Top Imobiliare Grup nu poartă nicio răspundere pentru ele, nici pentru erorile gramaticale sau de alt ordin, dar va încuraja orice proprietate să-și schimbe statutul în  „Proprietate Top Imobiliare” și să colaboreze cu noi, semnând un contract de intermediere.

1.2. Despre Rezervări
Vom crea o platformă în care, prin intermediul nostru, să oferim toate tipurile de cazare temporară (de exemplu: hoteluri, moteluri, hosteluri și B&B, apartamente, case de locuit sau de vacanță, altele), Proprietăți care îşi pot promova camerele pentru a fi rezervate, de asemenea, la categoria rezervări, oferim platforma on-line, prin intermediul căreia se poate rezerva un automobil pentru folosință temporară sau o masă la restaurant, la cafenea, precum  și altele, inclusiv, o rezervare la un centru de relaxare, din  şi prin care vizitatorii web site-­ului pot face aceste rezervări. Rezervând o cameră la hotel sau la orice altă proprietate, un atomobil, o masă la restaurant sau la un centru de relaxare prin Topbooked.com, intraţi într­-o relaţie contractuală directă (care obligă, din punct de vedere juridic) cu Proprietatea, care poate fi Unitate de cazare, Companie de închirieri auto, Unitate de alimentație  sau o altă unitate a vreunui centru de relaxare, orice altă  Companie, persoană juridică sau fizică unde faceţi rezervarea, numită Unitate sau Proprietate. Din momentul în care faceţi rezervarea, noi acţionăm numai ca  intermediar între D-voastră şi Unitatea care vă deservește, transmiţând detaliile despre rezervarea D-voastră Unității şi expediindu-vă un e-­mail de confirmare pentru şi în numele acesteia, la necesitate, vă permitem, înainte de a rezerva, să trimiteți un mesaj la Proprietate, în special la Proprietăți ce nu oferă posibilitatea de a confirma imediat rezervarea. Când vă facem serviciul, informaţia pe care o transmitem este bazată pe informaţiile pe care Unitățile ni le transmit nouă, tot ce este afișat la noi pe site sunt informațiile proprietății și nicidecum nu sunt alte tipuri de date decât cele direct de la sursă. În fond, toate Unitățile primesc un acces la un extranet, un cabinet personal, prin care sunt, exclusiv, responsabile pentru actualizarea informaţiilor referitoare la fiecare categorie ce o deservesc, preţuri, meniuri, disponibilitate şi alte informaţii,  publicate pe web site-­ul nostru. Deşi vă asigurăm de calitate și grijă în executarea serviciilor noastre, nu vom verifica  şi nu garantăm că toate informaţiile sunt exacte, complete sau corecte, nici nu purtăm  răspundere  pentru  erori, inclusiv de ordin tipografic sau de evidență, legate de orice întârziere sau întreruperi din cauza vreunor defecțiuni temporare sau parţiale, reparaţii, actualizări sau întreţineri ale web site­-ului nostru sau altele, pentru informaţii inexacte, frauduloase sau neadevărate, de asemenea, pentru netransmiterea informaţiilor. Fiecare unitate rămâne permanent responsabilă pentru exactitatea, integritatea şi corectitudinea informaţiilor în ceea ce privește preţurile şi disponibilitățile prezentate pe web site­-ul nostru. Web site-­ul nostru nu constituie și nu ar trebui să fie privit ca o recomandare sau altceva de acest gen, pentru nivelul serviciilor sau clasificarea oricărei unități, fie de cazare, de rezervări auto sau restaurante, centre de relaxare sau alte oferte disponibile.
Desigur, vom face tot posibilul să oferim tot ce este mai bun și mai sigur, dar vom oferi proprietăților și posibilitatea să încerce gratuit serviciul nostru, iar dacă, pe perioada testului sau chiar în timpul când avem contract nemijlocit de intermediere cu ele, nu-și vor onora obligațiunile, bineînțeles, vor fi eliminate de pe platforma noastră pentru siguranța D-voastră. La fel, vă vom oferi posibilitatea să evaluați proprietățile unde sunteți cazați sau unde ați închiriat un automobil, ați rezervat o masă la restaurant sau un serviciu al unui centru de relaxare.
Serviciile noastre sunt disponibile, exclusiv, pentru utilizarea personală şi non­comercială. De aceea, nu aveţi permisiunea,  în niciun caz, de a revinde, a folosi,  a copia, a monitoriza  sau chiar  de a afişa, de a salva sau de a reproduce orice conţinut sau informaţie,  soft-ware,  produse sau servicii disponibile pe web site-­ul nostru pentru anumită activitate sau în scop comercial/competitiv, iar orice încălcare poate atrage răspunderea materială. Nimeni nu poate utiliza logo-ul companiei sau alte materiale ce sunt proprietatea companiei noastre, iar pentru a le afișa, este nevoie de permisiunea noastră, SRL ,,Top Imobiliare Grup”,  proprietara web site-ului Topimobiliare.md, Topbooked.com( md/. ro/.ru, altele).

1.3. Alte servicii auxiliare
Top Imobiliare Grup  va oferi  servicii auxiliare pe platformele sale on-line și pentru alte servicii împreună cu Partenerii săi, atât la categoria vânzări, cum ar fi, administrări de proprietăți care au fost închiriate sau care urmează a fi vândute,  cât și la categoria Rezervări, cu posibilitatea de a efectua rezervări și pentru astfel de  servicii,  numite Servicii auxiliare, la companiile care sunt selectate riguros. Intenționăm să oferim, pentru comoditatea Clienților noștri, și servicii ce nu se limitează doar la rezervări de sejururi la proprietate, ci și la alte categorii de rezervări.

1.4. Date despre rezervări, vânzări și plățile efectuate, recomandări de călătorie
Chiar dacă web site-ul nostru este securizat, Compania Top Imobiliare Grup vă roagă insistent să vă protejați datele personale, parolele la efectuarea înregistrării pe site-ul nostru web, la efectuarea rezervării, a unei înregistrări la vânzări, în alte situații, după cum am menționat, orice rezervări pe platformele noastre sunt sigure și protejate, dar nu putem răspunde de erorile sau neglijența D-voastră, în cazul în care aceasta se va întâmpla. Vă rugăm să vă asigurați  înainte de a efectua rezervarea sau altă operațiune, indiferent dacă doriți să cumpărați sau să rezervați o proprietate, de asemenea, verificați dacă  aveți actele necesare pentru a călători într-un stat ce are nevoie de viză, informați-vă despre taxele ce pot fi aplicate la intrarea în altă țară sau oraș, să verificați,  în cazul rezervărilor efectuate,  dar neachitate, dacă aveți suficiente fonduri pe cartea de credit sau debit pentru a achita serviciile de rezervare sau în caz că doriți să cumpărați sau să dați o arvună. În anumite state, există reguli stricte la intrare, la suma cheș ce o declarați, verificați lista cu  produse și articole sau substanțe interzise la intrarea în țara respectivă, de aceea, vă recomandăm insistent  să consultați recomandările lor pe site-urile oficiale din țara în care plecați. Pentru majoritatea statelor, veți avea nevoie de un pașaport valabil, mai puțin pentru țările UE, în care este permisă și călătoria cu un buletin de identitate valabil, iar pentru orice pierdere de acte sau cazuri de necunoaștere a unor situații ce țin de călătorii, de bilete avia sau auto, precum și altele, noi, intermediarii,  nu vom fi responsabili  în niciun caz. La fel, în cazul vânzărilor, fiți prudenți, informați-vă dacă Proprietatea nu este vândută de Top Imobiliare Grup, ci de partenerii săi, noi nu răspundem de consecințe, consultați, mai întâi, prețul exact și comisionul perceput de alte agenții, deoarece comisionul 0 % noi îl garantăm doar la proprietățile cu care compania are contract direct cu proprietarul sau cu o anumită agenție, acest fapt va fi afișat dacă proprietatea este vândută de Top Imobiliare Grup. Consultați, vă rugăm, impozitele ce trebuie achitate la cumpărarea imobilului, în multe țări se achită de către vânzător, dar, după o înțelegere prealabilă, se practică ca unele taxe să fie aplicate adăugător și pentru cumpărător.
Compania Top Imobiliare Grup este, în primul rând, o companie imobiliară, intermediară între D-voastră și Furnizori. Noi nu suntem o agenție de turism, nu asigurăm transport la destinație, toate rezervările ce pot fi efectuate pe site-ul nostru sunt gândite, în primul rând, pentru beneficiul D-voastră. În cazul în care aveți nevoie de cazare sau doriți să cumpărați o Proprietate  într-o țară, oraș și nu doar atât, vă ajutăm, intermediem, la solicitare, și închirierea  unui  automobil pentru a vă deplasa, de asemenea, vă ajutăm să rezervați o masă la restaurant cu un meniu ales, să rezervați anumite servicii  la un centru de relaxare,  specializat în sănătate sau agrement.
În unele situații, veți avea contact direct cu noi la vânzări, în altele – cu partenerii noștri, iar în special  la rezervări nu va fi nevoie de contracte, decât de cele ale proprietății, beneficiind de suportul necesar pe platformele noastre on-line. În orice situații, vom fi bucuroși să vă ajutăm prin intermediul Suport Clienți.

1.5. Ce trebuie să cunoașteți în cazul în care intenționați să efectuați o rezervare sau o vânzare
Având în vedere că Top Imobiliare Grup are un spectru larg de intermedieri în mai multe domenii, generalizăm,  unele cerințe pentru toate categoriile, atât vânzări, cât și rezervări.

Pentru rezervări

Orice utilizator al site-ului nostru, în primul rând, trebuie să aibă vârsta de18 ani, pentru unele categorii, cerințele de vârstă ar putea fi de la 21de ani, în special, unele companii auto închiriază de la vârsta de 21 de ani, dar, înainte de orice rezervare, vă sfătuim să consultați politicile fiecărui furnizor în parte. De obicei, cerința minimă de vârstă este de 18 ani, orice rezervare făcută de un minor trebuie efectuată în prezența și cu acordul unui părinte/ reprezentant. Noi vom respinge orice înregistrare, vom anula rezervarea, dacă vom afla că a fost făcută de un minor, dar orice utilizare a contului, neverificată sau verificată, on-line și of-line, este pe răspunderea părintelui sau a tutelei care a încredințat cardul de credit sau debit, datele de card, parolele contului utilizatorului și, în general, calculatorul sau rețeaua de calculatoare nesupravegheate. Pentru orice utilizare necorespunzătoare a site-ului, nu vom purta răspundere materială sau de altă natură în niciun fel, dar, la solicitare, vom acorda, după posibilități, asistența și suportul necesar.
Pentru majoritatea rezervărilor, veți avea nevoie de un card de credit sau debit valabil, cu suficiente fonduri pe el pentru a efectua rezervarea, posibil, unele vor fi preautorizate, chiar dacă anularea va fi, în majoritatea cazurilor, gratuită, noi sau furnizorii, putem verifica, în unele situații, starea contului ca să ne asigurăm că aveți suficienți bani pentru a garanta rezervarea. Majoritatea rezervărilor le veți achita la Proprietate (hotel, apartament, casă, companie auto, direct la restaurant sau la centrul de relaxare de pe site-ul nostru), dar la unele rezervări va fi nevoie să achitați în avans o sumă stabilită de furnizori ca o garanție sau să achitați în avans pentru tot sejurul. Orice Proprietate își stabilește singură Politica și prețurile, noi nu percepem comisioane de la clienții noștri. Fiți atenți, când efectuați o rezervare, citiți condițiile, dacă doriți să rezervați un automobil, va trebui nu doar să aveți vârsta corespunzătoare, dar și să dețineți un permis valabil.

Compania Top Imobiliare Grup nu vă cere, în mod obligatoriu, să vă înregistrați pe site-ul nostru, aceasta fiind la discreția D-stră, dar aceasta și-o doresc mulți Furnizori de-ai noștri, care preferă să cunoască cine rezervează sau cine va dori să cumpere sau să vândă o  proprietate. De aceea, atât pentru a evita orice fraudă, cât și pentru comoditatea D-voastră, vă sugerăm să vă înregistrați sau chiar să deveniți un membru verificat on-line și of-line, deoarece unele proprietăți pot refuza un client neînregistrat. De asemenea, în acest caz, veți beneficia de toate rezervările și de toate promoțiile, ba mai mult, rezervând mai mult de 3 ori pe site-ul nostru, veți beneficia de un statut special de Membru Fidel, iar pentru loialitate, veți beneficia uneori și de discounturi adăugătoare, în funcție de statutul de membru  – simplu sau avansat, cu reduceri de la 2 % până la 10 % sau cadouri, oferite de Beneficiarii noștri.

Pentru informații generale, putem să vă comunicăm și faptul că unii furnizori practică să achitați un depozit la rezervare, care să acopere eventualele daunele provocate de D-voastră  sau când cumpărați o proprietate, va trebui să achitați o arvună, să întocmiți un contract, vă recomandăm să verificați și valabilitatea actelor înainte de aceasta. Noi nu vom fi responsabili să achităm daunele provocate sau suferite de D-voastră, nu vom răspunde în niciun fel și nu vom rambursa niciun fel de cheltuieli legate de încălcarea acestor termeni și condiții.

Fiecare Furnizor de servicii își reglementează Politicile, noi vă purtăm de grijă și vă înștiințăm că atunci când rezervați,  sunteți responsabili de faptul  că dând clic pe butonul de rezervare, în special când sunt clauze,  acceptați politicile Furnizorului în cauză. Citiți cu atenție dacă totul este inclus în preț, mai ales dacă sunteți mai multe persoane sau aveți nevoie de ceva suplimentar. De obicei, la companiile auto, când închiriați automobilul, trebuie să-l predați cu rezervorul plin sau dacă mai doriți un scaun pentru copil, trebuie să achitați suplimentar.
Este necesar să știți că unii Furnizori pot să vă anuleze rezervarea dacă nu aveți suficiente fonduri pe cardul de credit sau, pentru neprezentarea acestora, pot să vă amendeze  sau/și  să vă anuleze rezervarea, în special, când politica nu permite sau când se oferă prețuri mai bune și rezervarea este nerambursabilă. Dacă nu sunteți sigur de rezervare, vă sugerăm să căutați o proprietate care permite anularea gratuită sau, în special pentru D-voastră, compania Top Imobiliare Grup vă acordă posibilitatea să vă folosiți de mesagerie, iar pentru aceasta, este nevoie să vă înregistrați. Unele Proprietăți vă acordă răspunsuri doar după rezervare, nu putem obliga pe nimeni, unele acceptă rezervarea doar la cerere, nu imediat, puteți să vă informați despre disponibilitate sau despre alte neclarități.

Vom sta la dispoziția D-voastră și după efectuarea rezervărilor, iar la vânzări veți primi confirmarea cu toate datele Proprietății – adrese, numere de telefon etc.Vă recomandăm,  pentru siguranța D-voastră, să efectuați orice rezervare doar prin intermediul nostru, altfel nu o putem garanta,  nu permitem să folosiți mesageria în scopuri  frauduloase, să scrieți cuvinte necenzurate, vulgare, indecente, să scrieți datele de contact sau să le solicitați înainte de a efectua rezervarea. Chiar dacă nu ține de obligația noastră, ne rezervăm dreptul de a modela textul sau de a șterge contul D-voastră de utilizator și de a vă priva de privelegii în cazuri când, cu bună știință, încălcați acești Termeni  și Condiții.

Ce trebuie să cunoașteți în mod special despre vânzări?
Având în vedere că legislația fiecărei țări este diferită, prin urmare și procedura poate varia, tranzacțiile în vânzările imobiliare, de regulă, au un caracter mai complex. Noi, Top Imobiliare Grup, suntem implicați în teritoriu cu Agenți specializați în Imobiliare și, ca orice Agenție Imobiliară, avem imobile pe care le intermediem în baza unui contract de prestări servicii, în continuare denumite și „Proprietăți Top Imobiliare”. Nu toate proprietățile sunt exclusive, dar toate imobilele vândute/închiriate de Top Imobiliare Grup pe platformele noastre vor fi intermediate conform politicilor care prevăd o verificare minuțioasă. De regulă, asistăm începând cu momentul intenției unui potențial vânzător de a înstrăina imobilul sau de a-l da în locațiune și verificăm actele proprietății. De asemenea, când există o intenție a unui potențial cumpărător de a achiziționa proprietatea, în mod obligatoriu, verificăm actele proprietarilor, starea imobilului, alte aspecte juridice, întocmim contractul de arvună și asistăm părțile la notar până la finalizarea tranzacției, astfel reducând riscul la minim pentru orice vânzare/cumpărare, investiție, locațiune.
Menționăm că vom sta la dispoziția D-voastră și vom asista în teritoriu  și la tranzacții  împreună cu Partenerii Top Imobiliare Grup. În situațiile când acest lucru nu va fi posibil, fiecare Agenție Imobiliară sau Companie de Construcții va fi responsabilă de acțiunile sale, conformându-se legislației țării în care are loc tranzacția. Noi vom acorda asistența, după necesitate, fără posibilitatea de a purta răspundere în totalitate. Consultați legislația țării unde doriți să cumpărați/închiriați un imobil. Vă recomandam insistent să consultați un jurist sau notar, dacă aveți intenția de a cumpara sau investi într-o țară străină. Noi nu dispunem de posibilitatea implicării în toate teritoriile, astfel ne rezervăm dreptul de a nu răspunde pentru tranzacțiile efectuate între D-voastră și partenerii noștri.
Luând în considerare faptul că pe platforma noastră și persoanele particulare vor avea posibilitate să posteze, este evidentă incapacitatea de a verifica corectitudinea fiecarui proprietar, corespondența dintre informația prezentată și realitate, dar vom obliga proprietarii să declare că proprietatea nu este falsă.

2. Utilizarea site-ului și a dreptului de proprietate intelectuală
Tot conținutul, informațiile și materialele de pe web site-ul nostru sunt proprietatea Top Imobiliare Grup, cu excepția cazurilor când este specificat altfel. Noi vom acorda o licență temporară, care nu este transmisibilă, pentru a accesa și a folosi site-ul conform Termenilor de utilizare. Dacă nu s-au acordat alte drepturi speciale, este interzisă copierea sau utilizarea informațiilor în scopuri comerciale. Top Imobiliare Grup deține toate drepturile pentru proprietate intelectuală asupra web site-ului: design,  funcționalitate, logouri, rezervări sau vânzări-închirieri.Nu se acceptă publicarea sau  promovarea anumitor servicii fără acordul nostru expres. Folosirea site-ului  obligăla corectitudine și  exclude efectuarea unor rezervări false sau publicarea ofertelor speculative și înșelătoare în caz de vânzare sau închiriere. Se interzice  accesul neautorizat la site sau  orice altă acțiune ce ar putea dăuna site-ului sau ar prejudicia imaginea companiei. Efectuând anumite angajărivă asumați responsabilitatea în mod conștient. Orice utilizare ilegală sau nerespectare a celor menționate mai sus va fi considerată dreptîncălcare a drepturilor de proprietate intelectuală.

 3. Prețuri. Prețuri tăiate, prețuri secrete, altele. Achitare și garanții
Prețurile, pe site-ul nostru, sunt competitive și sunt afișate direct de către  fiecare Unitate  la rezervări, vânzări-închirieri în extranet sau, uneori, la vânzări-închirieri – direct de noi, dar la indicația Proprietarului, vor include toate taxele TVA sau alte taxe, cu excepția cazurilor în care este menționat în alt mod pe platforme sau pe e-mail-uri de confirmare.

3.1. Modalitatea de calcul și prețurile la vânzări/închirieri sau rezervări
La rezervarea unui sejur, prețul va fi afișat pentru fiecare noapte de cazare sau pentru întreg sejurul ales, iar pentru un automobil,  prețul e afișat pe zi sau pentru toată perioada,de asemenea, la categoria relaxare, prețul este pentru o oră sau pentru o masă, în funcție de numărul de persoane. Dacă  rezervați o masă la restaurant, prețul va fi stabilit în raportcu masa rezervată sau/și cu  meniul afișat, în cazul în care există, în caz contrar,  meniul va putea fi ales și la destinație, rezervând doar masa disponibilă la ora convenabilă. Unitatea de cazare sau altă unitate, proprietate, companie auto, centru de relaxare, restaurante, altele, pot încasa penalităţi de anulare sau taxe aplicabile pentru eventuale neprezentări. Este necesar să fiți atenți la rezervarea unui sejur, deoarece prețurile afișate pe site sunt destinate doar rezervării camerei D-voastră, pentruintervalul de timp ales și conform numărului de persoane indicat, excepție constituind alte stipulări în politica Unității.
Prețul la vânzare va fi afișat integral sau pentru fiecare m/p, în special pentru proiectele rezidențiale noi; la închiriere, prețul va fi afișat per lună sau, în unele cazuri, pe noapte. În majoritatea cazurilor, la vânzări sau la închirieri, prețul acceptă negocieri, dar nu  în toate situațiile, variind de la caz la caz.
Top Imobiliare Grup nu percepe taxe de la  rezervări, acestea având comision 0 %  pentru toate categoriile afișate pe site-ul web topbooked.com sau altul. În cazul vânzărilor, nu percepem comisioane doar la proprietățile noastre, după cum s-a menționat mai sus. Uneori, pe web site­-ul nostru, sunt disponibile prețuri mai mici pentru un sejur special la hotel, pentru o masă la restaurant sau pentru o rezervare la un centru de relaxare, însă aceste preţuri stabilite de unitățile în cauză pot avea restricţii şi condiţii speciale, de exemplu, cu privire la anulare şi rambursare. Pentru cazări, vă rugăm să verificaţi cu atenție camera şi detaliile preţului, puteți anula oricând rezervarea, la orice etapă, mai puțin – după ce ați efectuat-o deja, dacă ați confirmat-o și sunt specificate restricții la anularea ei, de aceea, vă rugăm să verificați minuțios fiecare pas al rezervarii efectuate de D-voastră. Citiți cu atenție condițiile, de asemenea, politicile oricărei Unități, precum și politicile de anulare de la faza incipientă. De obicei, prețul standart afișat este pentru 2 persoane, dacă este vorba de cazare,  cu posibilitatea solicitării unui pat pentru încă o persoană, inclusiv copil minor,  pentru care va fi percepută o taxă suplimentară. Uneori, la solicitarea D-voastră, unele Proprietăți, la cazare, și nu numai, pe lângă serviciile de cazare sau altele, vor oferi transport, la un preț suplimentar. Evident, toate taxele adăugate vor fi stipulate în politicile hotelului și în formularele de rezervare, verificați informațiile de cazare, condițiile de cazare, politica de anulare. Dacă aveți dubii privitor la serviciilele incluse sau nu , vă rugăm să solicitați ajutorul nostru la Suport Clienți.
De reținut că orice rezervare include prețuri standart, dar și prețuri suplimentare. La rezervarea unei mese la restaurant, ar putea fi inclus un meniu special, posibil și la prețuri reduse, dar ar putea și să nu fie incluse meniuri standart, în cazul în care alegeți meniul, specificați dacă aveți nevoie ca unele meniuri să fie gata la ora rezervării sau/și o băutură aleasă de D-stră. Nu garantămprezența tuturor meniurilor dorite, ținând de obligația  restaurantului să satisfacă preferințele D-voastră, dacă au fost afișate pe site-ul nostru.De regulă, unitățile respective au acces la extranet și sunt obligate să menționeze dacă nu mai există un meniu, excepție fiind situațiile imprevizibile de forță majoră. Anunțăm că vom întrerupe orice colaborare cu acestea, dacă se va constata că au afișat meniuri inexistente și prețuri false în mod intenționat și repetat sau dacă nu-și vor asuma responsabilitatea pentru mesele rezervate, uneori chiar și numărul mesei. De asemenea, vă aducem la cunoștință că, în unele localuri, ar putea fi valabilă rezervarea doar pentru un anumit timp, în interval, de exemplu, de 2 ore.
La închirierea automobilelor există suplimente ce necesită a fi achitate, precum și alte situații, dacă nu au fost altfel de specificări.
Având în vedere că rezervarea la un centru de relaxare este complexă și diversă, cum ar fi rezervarea la o saună, care poate avea unele specificații – pe oră, per persoană, vă rugăm să citiți plățile pentru orice supliment în parte.
Specificăm că Top Imobiliare Grup nu percepe taxe adăugătoare, aceastanu este doar o companie imobiliară sau o companie intermediară de prestare a serviciilor și toate intermedierile suplimentare sunt concepute pentru confortul D-voastră. Nefiind o companie de turism La deplasarea în altă localitate, în scopuri de serviciu sau de vacanță,  nu acordă  transport la destinație.
În majoritatea cazurilor, la rezervări, veți achita direct la Unitate, mai puțin la vânzări, când se achită, de obicei, și o arvună Proprietarului sau companiei de construcții la întocmirea contractului  cu vreo Agenție sau direct la Notar, când încheiați contractul de vânzare-cumpărare sau de investiție. Deci, majoritatea plăților vor fi efectuate direct de D-voastră la Unitate, indiferent că este unitate de cazare sau companie de închirieri auto, restaurant sau un centru de relaxare, totuși, în unele cazuri solicitate de Proprietari și Proprietăți, plățile se vor efectua direct către compania noastră, iar noi vom transfera plățile către Beneficiari. Indiferent de metoda de achitare, orice rezervare este garantată, deoarece între noi și Unități sunt încheiate contracte cu clauze și garanții clare. Orice Proprietate poate solicita de la D-voastră plăți în avans drept  garanție, deși nu este o regulă scrisă, fiecare Proprietate își are regulile ei, încurajăm orice rezervare cu posibilitatea  anulării gratuite, dar însăși Unitatea își determină Politicile și Prețurile, ea poate micșora prețul, poate oferi un preț mic cu clauze, în care nu puteți anula rezervarea  și prețul, în aceste cazuri, de regulă, este nerambursabil, poate oricând preautoriza cardul D-stră sau poate scoate de pe el suma rezervării, dacă acest lucru este specificat, în cazul dacă este nerambursabilă, specială, semiflexibilă, nu este cu anulare gratuită, poate impune unele condiții speciale.

3.2. Prețul tăiat sau prețuri speciale
Prețul tăiat pentru rezervări se bazează pe cel mai mare al treilea preț actual al proprietății pentru camere, pentru automobil, pentru o masă la restaurant, pentru un abonament sau o ședință cu aceleași condiții de rezervare, într­-o perioadă de 30 de zile în jurul datei de check-­in solicitate de D-voastră, mai exact, 15 zile înainte și 15 după data de check-in, ca să rezulte o lună calendaristică cu aproximație. Pentru o comparație mai exactă, folosim, de fiecare dată, aceleași condiții de rezervare. Aceasta înseamnă că veţi primi aceeaşi cameră la un preţ mai mic, comparativ cu alte date de check-­in din aceeași perioadă a anului. Dorim ca D-voastră să platiți un preț cât mai mic pentru rezervarea efectuată sau chiar pentru vânzări. În acest sens, indiferent de tipul serviciilor oferite, orice Unitate ne garantează prețul, iar dacă veți găsi pe internet camera saumasa D-voastră, automobilul pe care l-ați rezervat sau altceva ce avem pe platformă cu un preț mai mic în aceleași condiții de rezervare, după ce ați efectuat rezervarea prin intermediul Agenției, să știți că aceasta este grație companiei noastre. La serviciile auxiliare, la partenerii noștri, pot exista unele costuri suplimentare, vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile lor, dacă sunt sau nu aplicate anumite costuri.
La vânzari Prețul total sau prețul pentru m/p la proprietăți ar putea fi schimbat la indicația Proprietarului, Partenerilor. Uneori, se vor organiza oferte de preț, în special la categoria Companii de Construcții.
Vă rugăm insistent să citiți cu atenție regulile și prețul înainte de a face orice demers.

 3.3. Membrii Fideli
Pentru utilizatorii care au efectuat mai mult de 3 rezervări  pe Platformele noastre, suntem dispuși să le oferim în continuare reduceri, cadouri, permanent sau ocazional, dacă Beneficiarii noștri vor fi de acord să le ofere. Clienții noștri Fideli vor avea un statut special de Membru Fidel simplu sau avansat. În majoritatea cazurilor, reducerea va fi efectuată direct de Proprietate, fiind afișată pe web site-ul nostru, cea minimă fiind de 2 % și maximă de 5 % , în cazul în care Utilizatorul a efectuat, cel puțin, 3 rezervări pe web site-ul nostru. Reducerea nu se exprimă doar în bani, poate fi realizată șiprin cadouri oferite de Furnizorii noștri, precum, o șampanie în camera rezervată de D-voastră sau altele, la discreția Unității. În cazul în care ați rezervat 10 sau mai multe ori, deveniți Membru Fidel de nivel avansat și puteți obține reduceri de la 5 la 10 %. Aceste reduceri nu pot fi generalizare pentrutoate rezervările, ci aplicate doar la unele proprietăți, la anumite date, după disponibilități și rămân întotdeauna la discreția Proprietății.
La vânzări sau închirieri, nu putem garanta în totalitate Cel mai bun Preț, deoarece Proprietarul poate să-l schimbe în orice moment, să-l majoreze sau să-l micșoreze, noi putem doar constata acest lucru în cazul în care Proprietatea este permanent pe platformele noastre.

3.4. Promoții Secrete ale Membrilor înscriși
Top Imobiliare Grup va oferi posibilitatea, pentru Membrii înscriși, prin intermediul site-ului, să beneficieze de Programul ,,Promoții Secrete”, care constă în oferirea unei rezervări, vânzări/închirieri la un preț foarte bun, indiferent dacă este de top, de lux sau de buget redus, la  toate tipurile de vânzări și rezervări, indiferent dacă este vorba de cazare, de închirierea unui automobil sau alt serviciu. Astfel, prin acest Program, puteți face economii substanțiale, dacă sunteți Membru înscris. La aceste vânzări/rezervări vor avea acces doar Membrii, deoarece ele se vor păstra în secret până în ultimul moment, în care Furnizorii noștri vor fi dispuși să ofere reducerea specială, iar noi vom face tot posibilul să vă înștiințăm, în primul rând, pe D-voastră.  Ofertele secrete, cu tarif special, de regulă, nu se pot anula, în cazul rezervărilor nerambursabile.

3.5. Achitarea cu cardul pentru rezervari
Potrivit informațiilor menționate supra, orice Unitate este în drept să-și administreze Proprietatea conform propriilor politici și  să stabilească prețurile. Dacă este posibil și aplicabil, la dorința Beneficiarului, prin intermediul unei plăți securizate on-line, plățile se pot efectua, parțial sau în întregime, direct Furnizorului de cazare/de închirieri auto/restaurantului/centrului de relaxare/altă unitate ce oferă servicii pe platforma noastră. Plata, de regulă, se efectuează direct de pe cardul dumneavoastră de credit/debit către contul bancar al Beneficiarului. În unele situații, plata se poate efectua direct în contul bancar al Intermediarului. În cazul unor prețuri și oferte nerambursabile, este necesar să rețineți că Unitățile, și, în unele cazuri, noi vom fi nevoiți, la solicitarea Beneficiarului, să preautorizăm cardul D-stră de credit/debit sau să cerem ca plata să fie efectuată în orice moment în aceste situații, fapt ce nu este obligatoriu, dar este un drept al Furnizorului sau al Intermediarului, de aceea, vă rugăm să verificați minuțios politica și detaliile pentru acest tip de rezervări, înainte de efectuarea lor.
Majoritatea rezervărilor se vor achita pe loc, după principiul ,,Rezervați acum, plătiți mai târziu”. Luați cunoștință de politicile Unității, orice rezervare se va comunica la o adresă electronică e-mail, veți avea posibilitatea de înregistrare și de a administra rezervarea, dar vă rugăm să verificați dacă dețineți un card valabil cu fonduri suficientepentru eventualele plăți. În situația în care cardul nu va putea fi debitat la acea dată, oricare ar fi motivul, în termeni rezonabili, va fi propusă o alternativă, să dovediți acest lucru sau rezervarea va fi anulată. Nu în toate situațiile cardul va fi debitat, deoarece veți plăti pe loc. Furnizorul poate solicita datele cardului D-voastră pentru a garanta rezervarea.Furnizorul  noi, putem avea necesitatea să pre-autorizăm cardul D-voastră de credit, în consecință, la cererea Unității, vom trimite datele D-stră de pe cardul de credit sau debit. Pentru protecția și criptarea informațiilor în timpul tranzitului, vom folosi, pentru serviciile noastre, cele mai avansate tehnologii.

3.6. Cerințe pentru achitarea cu cardul și eventuale erori sau fraude comise
Orice rezervare este valabilă dacă a fost efectuată de o persoană care a împlinit vârsta majoratului (18 ani). Orice rezervare se poate face doar dacă aveți capacitățile juridice complete de a efectua tranzacția, este necesar să confirmați că sunteți împuternicit sau proprietar al cardului de credit/debit pe care îl folosiți la rezervare, de asemenea, să declarați că aveți suficiente fonduri pentru a achita serviciile pentru rezervarea efectuată și  vă angajați să ne oferiți datele necesare de pe card pentru efectuarea rezervării. Noi, Top Imobiliare Grup, ne rezervăm dreptul de a nu accepta toate cardurile D-voastră de credit sau debit, vom folosi și alte metode de plată, cum ar fi Paypal sau posibile alternative la fel de sigure. Toate rezervările pot fi verificate contra fraudelor, rezervările nu sunt considerate valide, dacă nu ați primit prin e-mail o confirmare. Unitatea poate solicita detalii suplimentare, iar D-voastră trebuie să le oferiți, altfel, riscați anularea rezervării. Intermediarul nu poate fi tras la răspundere niciodată pentru fraude, tranzacții neautorizate sau pentru unele erori comise din vina D-voastră,care rezultă din rezervările de pe site-ul nostru. În cazul unei plăți eșuate cu cardul, Top Imobiliare Grup va oferi alternative, care să asigure efectuarea rezervării D-voastră și în alt mod.

4. Confidențialitate și cookie-uri
Top Imobiliare Grup va respecta confidențialitatea D-voastră. Pentru informații, consultați Politica de confidențialitate.

5. Condiții de rezervare, anulare, neprezentarea rezervării, a anulării, rezervarea pentru cumpărare/vânzare, alte servicii
Efectuând-o, rezervare pe site-ul nostru la o anumită Unitate, Furnizor, indiferent dacă este cazare sau închiriere auto, rezervarea unei mese la restaurant, a meniului ales sau a oricărui serviciu din categoria relaxare, acceptați și sunteți de acord cu politica de anulare, neprezentare a acelui Furnizor la care se aplică rezervarea dată la sejurul D-voastră sau la altceva, inclusiv, sunteți de acord cu serviciile și cu produsele oferite de acesta, cu Termenii și Condițiile de livrare pe toată durata de ședere rezervată, pe durata închirierii, a aflării la un centru de relaxare sau pentru a lua masa. Politica generală de anulare sau de neprezentare a fiecărei rezervări   este, de obicei, afișată pe site, pe paginile informative ale Proprietății sau în condițiile de plată, în politicile de anulare și neprezentare, în mesajele de e-mail.Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a efectua o rezervare, pentru că este posibil să fiți taxați, dacă anulați sau nu vă prezentați, în funcție de politica Proprietății, puteți să achitați o amendă în valoare de o sumă fixă, echivalentă cu o noapte desejur, cu o zi pentru închiriere sau cu o altă sumă stabilită, posibil 30% din costul rezervării sau chiar toată suma pentru rezervarea efectuată, și, dimpotrivă, puteți să nu achitați nimic pentru o anulare, în cazul în care anularea este gratuită și este efectuată în termenii indicați. Top Imobiliare Grup nu percepe taxe pentru anulare și neprezentare, dar poate fi impusă numai în situații când plata nu este efectuată direct la Proprietate sau pe contul Furnizorilor, dar pe contul Intermediarului, când Furnizorii nu au posibilitatea sau dorința de achitare la destinație și doresc o garanție a rezervării. De asemenea, vă rugăm insistent ca, înainte de rezervare, să verificați detaliile despre camera sau despre masa și restaurantul unde efectuați rezervarea, despre automobilul sau despre condițiile stipulate la alte categorii, să citiți cu atenție despre posibilele plăți suplimentare, dacă va fi cazul. Cu multă grijă pentru D-voastră, vă comunicăm, atunci când efectuați o rezervare, să verificați dacă este nevoie de vreun depozit sau de vreo plată în avans și dacă va putea fi anulată sau nu, să verificați orice anulare sau neprezentare care generează costuri. Orice utilizare necorespunzătoare va fi pe contul D-voastră, așa că verificați cu grijă ca detaliile cardului să fie corecte, să fie suficienți bani pe cardul de debit sau credit, iar cele menționate mai sus nu vă vor da dreptul la nicio rambursare a vreunei sume nerambursabile sau plătite în avans, excepțiefiind acordulUnității de a permite plata sau anularea acesteia.
În cazul unei întârzieri, nu la data sau la ora stabilită în rezervare, trebuie să vă asigurați că ați comunicat dintimp acest lucru Furnizorilor noștri la care ați efectuat rezervarea, pentru a fi la curent când să vă aștepte și pentru a preveni o anulare și încasarea taxelor pentru neprezentare.
Noi, ca intermediari între D-voastră și Proprietate, vă vom oferi posibilitatea comunicării prin mesagerie, citiți p.6, încercați să informați despre orice probleme legate de rezervare, anulare ori de întârzierea D-voastră sau despre orice altă problemă apărută. Noi nu garantăm că mesajele D-voastră vor fi citite, dar vom face tot ce ține de noi, încât calitatea serviciilor să fie la cel mai înalt nivel al așteptărilor D-voastră.
Pentru vânzări imobiliare, orice plată se efectueaza la momentul tranzacției și semnării actelor la Notar sau la altă autoritate competentă din statul respectiv și nu se achită on-line, dacă nu este specificat altfel în cazul unor rezervări și se solicită un avans sau o arvună. De obicei, plățile efectuate în avans se numesc arvună și se achită  la întocmirea contractului de arvună, numit în alte tări și pre-contract de vânzare sau/și altfel, dar indiferent de denumire, se achită o mică garanție către Vânzător, când părțile convinasupra prețului stabilit pentru imobilul ce urmează a fi cumpărat/vândut. Aceste contracte se întocmesc la Agenții Imobiliare, la Notari, dar este posibil să fie întocmite și de persoane fizice în condițiile legii, condițiile sunt stabilite de ei înșiși, în limitele legale, cu clauze clare că, dacă, la data stabilită, neîntemeiat, nu va fi efectuată vânzarea imobilului, atunci partea care a achitat o arvună nu o mai primește înapoi. Consultați legislația fiecărei țări unde va avea loc tranzacția, astfel, nu veți risca să aveți pierderi nejustificate, în caz de necesitate, apelați la jutorul nostru ,,Întrebări frecvente”, vă stăm la dispoziția D-voastră oricând prin Suport Clienți.

6. Corespondența noastră, metodele practicate și exprimarea opiniilor Dumneavoastră
La efectuarea unei înregistrări, unei solicitări de a cumpăra/vinde sau a rezerva, prin perfectarea ei, vă exprimați acordul de aprimi un e-mail la adresa indicată de D-voastră în calitate de Client care ați efectuat rezervarea sau alt serviciu,  care va conține toate datele cu privire la rezervare sau vânzare, de aceea, vă rugăm insistent să ne comunicați corect adresa de e-mail. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate și despre modalitățile cum vă putem contacta.  Noi vom face tot posibilul ca rezervarea D-voastră să fie efectuată la nivel înalt,de asemenea și comunicarea cu Furnizorii noștri prin Platformele noastre sau, uneori, și în mod nemijlocit. Vom oferi posibilitatea ca, la efectuarea oricărei rezervări, să puteți comunica, prin cabinetul personal, și prin înștiințare la e-mail, și anume, să scrieți mesaje, să solicitați diferite servicii suplimentare, să scrieți cereri la Unitate, de la care o să primiți un răspuns. Top Imobiliare Grup vă comunică deschis că noi nu vom purta nicio răspundere pentru cererile D-voastră și nu vom garanta citirea mesageriei pe care o purtați cu Proprietatea la care ați făcut rezervarea. Nu putem garanta că serviciile suplimentare solicitate de D-voastră vor fi acceptate și îndeplinite de Furnizorii noștri la timp și întocmai , aceasta ținând numai de responsabilitatea acestora. Satisfacerea tuturor cerințelor D-voastră rămâne la discreția lor. După șederea D-voastră la Proprietate sau după închirierea automobilului, precum și după efectuarea unei rezervări la un restaurant, după o ședere la un centru de relaxare sau după alte servicii utilizate, veți primi un mesaj la adresa de e-mail, în care veți fi rugați să expuneți opinia D-voastră despre faptul cum a decurs  rezervarea, să comentați și să apreciați serviciile oferite pentru a clasa Unitatea printr-o evaluare cu o notă de la 1 la 10, numită și ,,Clasament”. Aceste comentarii vor fi amplasate pe site, unde viitorii noștri clienți vor fi informați despre punctul de vedere al D-voastră referitor la calitatea serviciilor noastre.
Totuși, ne rezervăm dreptul de a nu accepta unele comentarii, de a le refuza, complet sau parțial, de a șterge nume sau cuvinte necenzurate. Scopul acestor opinii nu este unul comercial, ele trebuie să fie plauzibile, să reflecte o realitate, fiind un tip de sondaj al clienților noștri pentru a îmbunătăți, pe viitor, serviciile. Prin aceste comentarii scrise de D-voastră, care vor fi afișate pe site, sunteți de acord să ne acordați, nelimitat, toate drepturile asupra lor, asupra conținutului și a numelui. Noi vom avea toate drepturile asupra lor, inclusiv de traducere, distribuire, publicare. Numai D-voastră sunteți responsabili de opinia afișată, de inducerea în eroare a altor clienți prin conținutul lor sau de încălcare a vreunui drept al persoanei sau al vreunei companii, pentru care vă asumați consecințele în conformitate cu legea în vigoare.
La vânzări/închirieri vor fi practicate comentariile doar la companiile de construcții noi sau pentru unele închirieri, în mod repetat, la proprietăți care se închiriază mai des, iar noi cunoaștem acest fapt, la vânzări obișnuite de proprietăți nu este relevant să afișăm comentariile, întrucât o casă se cumpără/vinde, de regulă, o dată în viață sau ceva mai des, dar comentariul poate fi valabil în decursul a 1-3 ani maximum, apoi își schimbă realitatea și acesta, și proprietarul.

7. Răspunderea și limitele acesteia
Top Imobiliare Grup va avea răspundere limitată, vom fi responsabili  în fața D-voastră de pagubele produse, suportate și plătite numai dacă acestea vor fi urmări directe ale unor erori ale serviciilor noastre, nicidecum în alte situații, cum ar fi pierderi de profit, erori de contract sau  altele legate de neglijența D-stră în utilizarea web site-ului nostru, incapacitatea de a folosi corect site-ul nostru sau utilizarea neautorizată a acestuia, inclusiv, furnizarea datelor personale false sau incomplete, cu erori, alte situații incorecte la orice servicii acordate de Furnizorii noștri și pierderi în urma acestora, neatenția la anumite informații și disponibilități care au fost prezentate de ei, diferite pagube personale sau ale proprietății, inclusiv fizice, pierderi suferite în urma unor acte ilegale săvârșite, anumite prejudicii provocate partenerilor noștri, orice anulări, rezervări suplimentare sau alte servicii pe care nu le putem verifica ori controla, inclusiv grave sau orice altă forță majoră.
Menționăm că, indiferent cine va încasa prețul de rezervare, noi sau Proprietatea, numai Furnizorii noștri sunt responsabili de urmările rezervării, noi fiind doar intermediari între ei și D-voastră. Numai Furnizorii sunt responsabili de toate serviciile acordate și sunt de acord cu Termenii Generali. Folosind site-ul nostru, certificați și garantați că sunteți de acord că numai Unitatea este responsabilă de cele menționate, de asemenea, aceasta este responsabilă de colectarea și achitarea taxelor fiscale pentru rezervările efectuate.
Vă aducem la cunoștința D-voastră că nu suntem responsabili de informațiile Proprietăților ce sunt afișate la vânzare sau închiriere, dacă nu sunt Proprietăți vândute direct de Top Imobiliare Grup.Furnizorii de informații :Agenții imobiliare, Proprietari, persoane fizice, care au afișat informațiile respective sau partenerii Top Imobiliare Grup răspund de corectitudinea și autenticitatea acestora. Noi afișăm nu doar informația noastră, care este verificată, dar oferim posibilitatea și altor Agenții de a testa sau de a colabora cu noi, nu putem să garantăm în totalitate Proprietățile, dacă acestea nu au afișată inscripția ,,Proprietate Top Imobiliare Grup’’, chiar și așa, vă stăm la dispoziția D-voastră prin Suport Clienți, iar în unele situații, când proprietățile sunt vândute direct de noi, vă oferim consultare gratuită și asistență până la finalizarea tranzacției, dar nu  ne asumăm responsabilitatea pentru diferite acțiuni, cum ar fi acceptări de credite imobiliare sau termenii aprobării lor. La dorința D-voastră, chiar dacă nu avem contract direct cu unii Proprietari, vă putem reprezenta doar pe D-voastră, dacă semnați cu noi un contract de reprezentare  și intermediere și suntem dispuși să vă reprezentăm. În unele situatii, întocmim și un mandat, vă ajutăm să verificați proprietățile cumpărate sau închiriate prin intermediul nostru, să întocmim contracte de arvună, de locațiune sau altele, după caz, chiar și la parteneri sau la persoane particulare, cu care nu avem contracte. Doriți să vă căutăm o proprietate anume care nu este vândută direct de Top Imobiliare Grup și sunteți gata să achitați comision? Vă stăm la dispoziție, încheind, pentru aceasta, un acord special.
Postând comentarii pe site-ul nostru, încărcând imagini sau orice alte materiale, vă dați acordul și confirmați, automat, prin aceasta, că noi deținem, necondiționat, toate drepturile asupra lor și că Top Imobiliare Grup poate să le folosească la discreția sa, iar toată responsabilitatea pentru ele o purtați D-voastră în ceea ce privește încălcarea dreptului de proprietate intelectuală, de copyright, dreptul la intimitate sau asumarea responsabilității pentru conținutul materialului. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să radiem orice imagine sau material ce nu corespunde criteriilor noastre, fără vreun avertisment.

8. Drepturile de Proprietate Intelectuală și utilizarea numelui
Top Imobiliare Grup este o Companie Imobiliară înregistrată în Republica Moldova, cu o tendință de extindere în mai multe țări din întreaga lume. Marca Companiei, logourile, alte simboluri, denumiri comerciale aparțin, exclusiv, SRL ,,Top Imobiliare Grup”. Noi deținem toate drepturile asupra site-ului, și orice utilizare trebuie aprobată. Site-ul conține materiale protejate prin dreptul de autor, informatii de Proprietate, imagini, video, videoclipuri, iar conținutul nu poate fi copiat, publicat, vândut sau folosit în scopuri comerciale, în special, conținutul tradus și comentariile clienților, fără permisiunea și aprobarea noastră. Puteți utiliza informațiile în scop personal, nu și în alte scopuri, numai Top Imobiliare Grup deține toate drepturile asupra lor. Dacă nu sunteți de acord cu cele menționate mai sus, aveți tot dreptul să renunțați la serviciile oferite de site-ul nostru.

9.Diverse
Secțiunea Termeni și Condiții a fost formulată și coordonată de legislația locală în vigoare și cea a UE. Versiunea originală este cea în limba română. Versiunile traduse în engleză, germană, franceză, rusă sau alte limbi sunt o favoare a Companiei noastre și vor fi disponibile pe site-ul nostru la solicitare, prin selectarea lor de către D-stră.
Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord că noi, Top Imobiliare Grup, nu putem gestiona sau controla  rezervările și vânzările de pe site, postate direct sau indirect de Furnizorii noștri sau  de orice persoană fizică ori juridică, prestatoare de servicii pe site-ul nostru în rezervarea pentru un sejur, pentru închirieri auto, restaurante și cafenele, centre de relaxare sau vânzări de imobile în construcție sau construite deja. Responsabili pentru serviciile furnizate prin intermediul site-ului nostru se fac doar Furnizorii.
Ne rezervăm dreptul de a face schimbări pe platformele noastre fără a vă înștiința, de a suspenda sau de a modifica textele, în scopul de a îmbunătăți site-ul pentru confortul D-voastră.
Acești Termeni nu se referă la Furnizorii noștri, la partenerii comerciali sau la orice alte relații contractuale pe care le are Compania noastră.
Noi, pentru serviciile de intermediere vânzări la care avem contract direct  din localitatea în care ne aflăm sau, în viitor, pentru toate reprezentanțele  noastre din  RM sau din orice altă  țară, unde vom fi, vom elibera factură fiscală direct pe suport de hârtie, posibil, vom practica și plăți către noi și la rezervări, în situații excepționale, iar pentru rezervări achitate în avans, pe loc, către Compania Top Imobiliare Grup, vom elibera factura numai în cazurile dacă există vreun contract în care Proprietățile care ne împuternicesc să primim plăți în avans pentru servicii, fiind la distanță, în majoritatea cazurilor, vom trimite factura prin e-mail, având în vedere că Top Imobiliare Grup nu va percepe plăți în avans, în cazul în care acestea vor fi, nu vor fi percepute de către noi, ci de Furnizori,  de aceea, în majoritatea cazurilor, plata va fi efectuată la Furnizor, la Proprietatea și la locul unde ați rezervat și unde ați beneficiat de  serviciu, iar în cazul în care veți achita o taxă de rezervare sau de garantare, veți cere factura de la Furnizorii noștri pentru tot serviciul consumat la finalizarea acestuia. DoarFurnizorii sau Partenerii  noștri, la care ați efectuat rezervarea, vâzarea/cumpărarea sau plata, vor elibera bonurile pentru achitarea  serviciilor.
Termenii și Condițiile, în primul rând, vor fi interpretate și utilizate în conformitate cu legile locale în vigoare, apoi cu legile U.E.

10. Date relevante despre Top Imobiliare Grup
Toate serviciile noastre sunt numai de intermediere, furnizate de SRL ,,Top Imobiliare Grup”, Companie cu răspundere limitată, înființată conform legilor în vigoare din Republica Moldova,  înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova la data de 08.12.2015 drept o Companie în oferirea serviciilor de intermediere imobiliară  și a serviciilor juridice în Republica Moldova și nu numai, specializată și în intermedieri de alt gen. Compania deține Autorizare de Funcționare, are sediul în or. Chișinău, Bd. Decebal  23/2, oficiul  24. Orice alte reprezentanțe, la moment, nu sunt autorizate pentru a efectua contracte în numele Top Imobiliare Grup, acestea au doar rol de asistență în sprijinul nostru.
Orice întrebări și informații suplimentare cu referire la rezervări, vânzări sau închirieri vor fi puse la dispoziția D-voastră pe secțiunea noastră de pe site.