Top Imobiliare logo alb

Servicii imobiliare

Vânzări/închirieri

Compania „Top Imobiliare Grup” asigură intermedierea și consultanța profesionistă pentru tranzacționarea proprietăților din toate segmentele imobiliare:

Rezidențial

 • Apartamente
 • Case/vile
 • Garsoniere/camere
 • Teren construcții

Comercial

 • Teren construcții
 • Spații comerciale
 • Spații industriale
 • Terenuri agricole
 • Parcări, garajuri
 • Afaceri active

„Top Imobiliare Grup” vă oferă asistență pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare sau închiriere, reprezentare sau vânzare în regim exclusiv, atât în Chișinău, cât și în țară, eventual, și în alte țări, cu alți parteneri.

Top Imobiliare Grup este o companie imobiliară nouă în Republica Moldova, înregistrată la 08.12.2015, dar deja și-a câștigat recunoașterea și încrederea pe segmentul premium-lux, însă experiența companiei se extinde la toate tipurile de servicii, în aceeași măsură și în oferirea serviciilor juridice.

Compania „Top Imobiliare Grup” dorește să câștige încrederea, având la bază principii și valori unice, bazate nu pe câștiguri imediate, dar pe colaborare pe termen lung, și nu în ultimul rând, dorim să ridicăm la un alt nivel încrederea oamenilor prin oferirea serviciilor de calitate.

Considerăm și, de fapt, suntem convinși că vom reuși împreună, printr-o deservire ireproșabilă. Dorim ca oricine să aiba încredere în noi când se adresează pentru o intermediere sau o reprezentare în vânzarea sau închirierea proprietății sale. Odată ce am încheiat un contract de intermediere sau/și de mandat, dacă va fi cazul, toate grijile devin responsabilitatea noastră. D-voastră nu mai aveți griji și cheltuieli suplimentare. Orice plăți pentru intermediere vor fi achitate dupa obținerea rezultatului.

Servicii imobiliare

Serviciile sunt convenabile pentru clienții noștri:

Comision 0%

Noi nu percepem comisioane de la cumpărători și locatari la proprietățile „Top Imobiliare Grup”

Serviciile sunt transparente:

Totul este inclus în preț
Nu avem

Taxe și Comisioane
Ascunse

Serviciile sunt accesibile

Și nu în ultimul rând, serviciile noastre sunt accesibile atât pentru vânzători, cât și pentru proprietarii dispuși să dea în locațiune o proprietate. Oferim cele mai bune prețuri, avem reduceri la semnarea unui contract de la 30 % până la 50 %

Marketing și promovare gratuită

Vă promovăm proprietatea în cel mai productiv mod. Începând cu prima zi, vă fotografiem profesionist proprietatea sau vă îndrumăm cum să o faceți mai bine și o promovăm nu numai pe platforma noastră, dar și în alte moduri, mai eficiente decât cele clasice, în așa fel, veți obține o vizibilitate mai mare.

Suntem de încredere

Avem grijă de securitatea D-voastră, Vă ajutăm să identificați clienți de încredere, Vă întocmim contractele necesare, cele de arvună, de locațiune, de vânzare/cumpărare, altele, după necesități.

Servicii de evaluare

Vă ajutăm să evaluați aproximativ imobilul pentru vânzare sau cumpărare, dar dvs. decideți care e prețul, ceea ce considerăm a fi și firesc. Dar dacă doriți o evaluare calificată, avem parteneri evaluatori licențiați, care pot efectua o evaluare profesionistă a proprietății Dvs.

Serviciile sunt garantate și confidențiale

Noi suntem garantul D-voastră, vă putem reprezenta oriunde, semnând un contract de intermediere și de mandat, după necesitate. Suntem corecți și vă apărăm interesele oriunde va fi necesar, până la finalizarea acțiunii sau retragerea mandatului.

Consultanța și asistența gratuită

Toate consultațiile ce țin de vânzări/închirieri sunt fără plăți. Oferim tot sprijinul necesar și vă asistăm până la finalul tranzacției și semnarea contractelor necesare.

Servicii adiționale :

Property & Facility Management

Noi avem o experiență foarte bogată în administrări imobile, astfel încât, orice tip de proprietate dețineți, o puteți încredința spre a fi administrată. Noi nu suntem o companie de administrări imobile, ne ocupăm doar de proprietăți ce urmează a fi date în locațiune și apoi administrate, pentru a-i elibera pe proprietari de griji, prin crearea unor raporturi strânse cu proprietarii și chiriașii, bazate pe încredere și orientate către sporirea beneficiilor acestora. Importanța pe care o acordăm menținerii unei bune relații între chiriaș și proprietar este confirmată de experiența noastră și este una dintre cheile obținerii celor mai bune rezultate în cazul ambelor părți. Serviciile se adresează tuturor persoanelor, fizice și juridice, investitorilor care au în portofoliu investiții imobiliare, companiilor ce își desfășoară activitatea în birouri, în spații comerciale ori industriale, care au drept scop darea lor în locațiune.

Rezervări

Noi, SRL „Top Imobiliare Grup”, vom oferi servicii de intermediere în rezervări la următoarele categorii:

Cazări

Auto

Restaurante

Centre relaxare

Suntem siguri de faptul că D-voastră, în calitate de clienți ai noștri pe platforma topbooked.com, meritați tot ce-i mai bun, meritați să beneficiați  de servicii de calitate la cel mai înalt nivel, de aceea, noi, în calitate de proprietari ai platformei pe care o pregătim pentru rezervări, vom oferi mai multe posibilități, atât pentru proprietari și administratori ai unităților ce vor fi gazduite pe site-ul web topbooked.com, cât și pentru clienții noștri.

Ce servicii oferim pentru fiecare categorie în parte?

 1. Categoria ,,cazări” – oferim servicii de intermediere prin crearea unei platforme, unde furnizorii noștri vor avea posibilitatea, prin mijlocirea noastră, să presteze servicii de cazare pe termen scurt sau  lung  persoanelor din țară sau din afara ei.
 2. Categoria ,,auto”topbooked.com permite găzduirea companiilor de închirieri auto sau a   persoanelor fizice autorizate, care sunt de acord să presteze servicii de închirieri auto și  sunt demne  de încredere.
 3. Categoria ,,restaurante” – propune servicii de intermediere pentru toți furnizorii care pot să asigure o masă și un meniu, să-și onoreze obligațiile față de clienții noștri, sunt autorizați și sunt capabili de a gestiona rezervările on-line.
 4. Categoria ,,centre de relaxare ”, creată  pentru confortul D-voastră, oferă servicii de intermediere între beneficiarii care dețin un centru de relaxare (karaoke, disco, saună, altele) și clienții noștri.

Pentru clienții care vor face rezervări prin intermediul nostru, serviciile au

Comision 0%