Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

Rezervări

Noi, SRL „Top Imobiliare Grup”, vom oferi servicii de intermediere în rezervări la următoarele categorii:

Cazări

Auto

Restaurante

Centre relaxare

Suntem siguri de faptul că D-stră, în calitate de clienții noștri pe platforma topbooked.com, meritați tot ce-i mai bun în a beneficia de servicii de calitate la cel mai înalt nivel, de aceea noi, în calitate de dezvoltatori ai platformei pe care o pregătim pentru rezervări, vom oferi mai multe posibilități, atât pentru proprietari și administratori ai unităților ce vor fi gazdă pe site-ul web al nostru, dar și pentru clienții noștri.

Ce servicii anume oferim pentru aceste categorii în parte:

  1. La categoria „Cazări”, prin intermediul platformei noastre, vom oferi intermediere în prestarea serviciilor de cazare pe termen scurt sau lung pentru clienți din întreaga lume.
  2. La categoria „Auto”, vom oferi posibilitatea atât companiilor de închirieri auto, cât și persoanelor fizice autorizate care inspiră încredere, de a presta servicii de închirieri auto pe platforma topbooked.com.
  3. La categoria „Restaurante”, oferim servicii de intermediere pentru toți proprietarii localurilor ce pot oferi o masă, meniul, sunt autorizați și au posibilitate de gestionare a rezervărilor on-line.
  4. La categoria „Relaxare”, oferim, pentru confortul Dvs., servicii de intermediere între deținătorii unui centru de relaxare (saună, karaoke, club de noapte, ș.a.) și clienții noștri.

Pentru clienții care vor rezerva prin intermediul „Topbooked.com” serviciile noastre sunt cu

Comision 0%