Top Imobiliare logo alb

Prețuri și comisioane

Pentru proprietari

,,Top Just” SRL stabilește un șir de prețuri variate la serviciile imobiliare și de reprezentare pentru următoarele categorii cu comisioanele aferente:

Vânzări

La categoria vânzări, propunem servicii de intermediere persoanelor juridice, investitorilor – constructori de imobile, cu cele mai atractive  comisioane, începând de la 2-3 %.

Avem comisioane foarte bune și pentru persoane fizice sau juridice, proprietari de imobile care doresc să vândă, prin intermediul nostru, o proprietate sau mai multe, la moment, oferim reduceri din comisionul obișnuit  chiar până la 30 % la unele proprietăți, dacă clauzele contractuale sunt exclusive și valoarea este mai mare decât cea obișnuită. Pentru fiecare persoană, stabilim, de comun acord, comisionul, care se achită doar dacă am finalizat cu succes tranzacția. Semnăm un contract de intermediere, în care stabilim nu numai prețul, care începe de la 2 % – 3 % în funcție de prețul proprietății  în raza orașului și de la 3-4 % în afara razei or. Chișinău sau în raioanele R. Moldova. În orice situație comisionul este stabilit de comun acord, și, în fond, depinde de clauzele contractuale, dar și de prețul proprietăților, care, într-o anumită măsura, influențează prețul final al serviciilor noastre.

Oferim posibilitatea ca fiecare să-și stabilească, într-un fel, comisionul de intermediere, pe care poate să-l mărească pentru o vizibilitate mai sporită, prin semnarea unui acord suplimentar.

Închirieri

Și la această categorie avem comisioane foarte bune, noi am stabilit reduceri de până la 30% pentru serviciile de închiriere a imobilelor pentru clienți fideli.

Valoarea comisionului, de obicei, este valoarea chiriei pentru o lună. De exemplu, dacă ați dat în locațiune un imobil de 100 de euro, comisionul va fi de numai 70 de euro.

Servicii suplimentare

Suntem o companie imobiliară și ne ocupăm nu numai de vânzări/cumpărări, închirieri de proprietăți, dar și de anumite administrări de imobile, dacă e necesar, în perioada în care vindem sau dăm în locațiune proprietatea D-voastră.

Prețul acestor servicii variază de la caz la caz, ținând cont de faptul că nu avem scopul de a ne ocupa, nemijlocit, de administrări imobile, dar putem să prestăm aceste servicii pe perioada serviciului prestat printr-un mandat special.

Ca servicii auxiliare, prestăm pentru clienți diverse servicii juridice, nu neapărat în domeniul imobiliar.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne scrieți la e-mail: topjustsrl@gmail.com

În curând!

Prețuri și comisioane pentru clienți

Vânzări/Închirieri

,,Top Just” SRL nu percepe comisioane de la clienții săi, orice tranzacție are un comision de 0%, indiferent dacă e vorba de cumpărarea unei proprietăți sau de închirierea acesteia, excepție fiind cazurile când clientul dorește să-l reprezentăm, în mod special, în anumite situații, și noi nu avem contract cu vânzătorul sau locatorul și apărăm interesul doar uneia dintre părți.

Având în vedere că tindem să efectuăm vânzări și în afara țării, vom crea parteneriate și cu alte companii imobiliare de încredere, care își reglementează ele înseși politicile comisionului.

 Dorim să oferim clienților noștri nu numai prețuri bune, dar și ajutor în obținerea unui credit ipotecar cu recomandările necesare, în funcție de situație, cât și servicii juridice gratuite până la finalizarea tranzacției. Aceasta însă nu este tot, avem parteneri de încredere, care vă pot ajuta să amenajați casa D-voastră sau să o mobilați, iar dacă aveți nevoie de reparații curente, securitate sau alte necesități, suntem bucuroși să vă ajutăm, prin intermediul partenerilor noștri, care oferă servicii de calitate, cu reduceri considerabile de la 5-15 %, uneori chiar până la 30%, de care vor beneficia doar clienții noștri,  efectuând o tranzacție prin intermediul „Top Just ”.

În curând!

Platforma pentru intermedieri în rezervări

Rezervări

Pe platforma topbooked.com nu se percep comisioane de la clienți pentru rezervări în nicio situație, orice relație contractuală se stabilește direct cu proprietatea, iar noi o intermediem la un comision de 0 %.

Prețuri și comisioane pentru Parteneri

SRL „Top Just” oferă mai multe posibilități de colaborare cu Agențiile Imobiliare și cu Companiile de construcții la cele mai avantajoase prețuri și comisioane.

Există două tipuri de colaborare aplicate, unele – pe https://topimobiliare.md/, altele, mai complexe, pe https://topjust.md/.

Indiferent de metoda aleasă, cea clasică sau cea nouă, vă oferim posibilitatea de a le testa gratuit și de a vă promova pe platformele noastre, fără niciun cost, anumite proprietăți, pe o perioadă determinată de timp, iar noi venim cu clienții la D-voastră.

Pentru fiecare partener se stabilesc condiții de colaborare și prețuri specifice,   luând în considerare dacă sunteți companie de construcții autorizată sau agenție imobiliară care intermediază vânzările/închirierile.

Pentru companii de construcții

Am pregătit unele inovații atât pe platforma noastră topimobiliare.md, cât și altele,  variate și unice, pe  platformă https://proiectenoi.md/

Vă propunem ajutorul nostru în intermedierea vânzărilor pe platforma noastră, la cele mai mici prețuri, începând cu doar 1% comision din prețul de vânzare, pe care îl achitați, doar dacă vă găsim un cumpărător, deci la finalul tranzacției, când ați încheiat contractul de investiție.

Dacă doriți o colaborare prin metodele clasice, suntem bucuroși să vă deservim. În așa fel, propunem mai multe metode de colaborare, inclusiv cea clasică și obișnuită, când, la solicitarea D-voastră, ne implicăm nu numai cu intermedierea pe platformă, dar și fizic, cu agenți imobiliari, percepând comisioane de la 1,5%-2 % din suma vânzării, dacă venim cu cumpărătorul și tranzacția a avut loc cu succes. Pentru acest lucru, solicitați ajutorul  apelându-ne telefonic, scriindu-ne la e-mail: topjustsrl@gmail.com.

Pentru Agenții Imobiliare

Aplicând aceleași principii și inovații, suntem bucuroși să colaborăm și cu Agențiile Imobiliare autorizate, care acționează transparent și corect cu clienții, oferind parteneriate în intermedierea vânzărilor și a închirierilor proprietăților 50% la 50%. Fiecare agenție poate să testeze gratuit platforma noastră și să adauge proprietăți spre vânzare sau închiriere, pe propria răspundere că acestea nu sunt proprietăți-fantomă.

Am stabilit prețuri speciale de colaborare cu D-voastră și pe immobile.md   pe perioada promoției  de la 15% din comisionul pe care îl practicați de la client, conform contractului sau cel declarat, pe care îl achitați după finalizarea acțiunii de intermediere, iar noi vă oferim sprijin pe platforma noastră și vă trimitem clienți. Acum, adăugați proprietăți și numărul lor nu afectează comisionul, pe care îl achitați  doar în cazul în care vă găsim clientul potrivit, după acceptarea Termenilor Generali.

Desigur, suntem dispuși să colaborăm și prin metoda clasică, obișnuită, când ne implicăm cu agenții noștri în teritoriu, cu 35-50%  din comisionul D-voastră.

În dorința  de a avea servicii ireproșabile, suntem mereu în căutarea partenerilor autorizați, care pot oferi servicii imobiliare importante pentru clienții noștri, alte servicii ce țin de reparații, amenajarea casei, mobilarea proprietăților, securizarea lor. Nu ținem neapărat să câștigăm bani și să facem o afacere din aceste parteneriate, dar vom da prioritate calității serviciilor și prețului foarte bun, pe care pot să le propună partenerii.

Adaugă proprietatea pe topbooked.com

Adaugă proprietatea cu Topimobiliare și uită de griji!

Testează topimobiliare.md GRATUIT