Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

Prețuri și comisioane

Pentru proprietari

,,Top Imobiliare Grup” SRL stabilește un șir de prețuri variate la serviciile de intermediere și  de reprezentare pentru urmatoarele categorii cu comisioanele aferente:

 

Vânzări

La categoria vânzări, propunem servicii de intermediere persoanelor juridice, investitorilor – constructori de imobile, cu cele mai atractive  comisioane, începând de la 1,5 %.

Avem comisioane foarte bune și pentru persoane fizice sau juridice, proprietari de imobile care doresc să vândă, prin intermediul nostru, o proprietate sau mai multe, la moment, oferim reduceri din comisionul obișnuit  chiar până la 50 % la unele proprietăți, dacă clauzele contractuale sunt exclusive și valoarea este mai mare decât cea obișnuită. Pentru fiecare persoană, stabilim, de comun accord, comisionul, care se achită doar dacă am finalizat cu succes tranzacția. Semnăm un contract de intermediere, în care stabilim nu numai prețul, care începe de la 1,5 % – 2,5 % pentru contractele exclusive, iar pentru contractele non-exclusive de la 2%-3%,in dependenta de prețul proprietatii  în raza orașului și de la 3 % în afara razei or. Chișinău sau în raioanele R.Moldova. În orice situație comisionul este stabilit de comun acord, și, în fond, depinde de clauzele contractuale, dar și de prețul proprietăților, care, într-o anumită măsura, influențează prețul final al serviciilor noastre.

Oferim posibilitatea ca fiecare să-și stabilească, într-un fel, comisionul de intermediere, pe care poate să-l mărească pentru o vizibilitate mai sporită, prin semnarea unui acord suplimentar.

Închirieri

Și la această categorie avem comisioane foarte bune, noi am stabilit reduceri de până la  30 % pentru serviciile de închiriere a imobilelor.

Valoarea comisionului, de obicei, este valoarea chiriei pentru o lună. De exemplu, dacă ați dat în locațiune un imobil de 100 de euro, comisionul va fi de numai 70 de euro.

Pentru servicii de intermediere cu o valoare mai ridicată sau pentru mai multe imobile, când semnați un contract exclusiv, reducerea poate fi și mai mare.

Servicii suplimentare

Suntem o companie imobiliară și ne ocupăm nu numai de intermedieri în vânzări, intermedieri  în cumpărări, închirieri de proprietăți, dar și de anumite administrări de imobile, dacă e necesar, în perioada în care vindem sau dăm în locațiune proprietatea D-voastră.

Prețul acestor servicii variază de la caz la caz, ținând cont de faptul că nu avem scopul de a ne ocupa, nemijlocit, de administrări imobile, dar putem să prestăm aceste servicii pe perioada intermedierii printr-un mandat special.

Ca servicii auxiliare, prestăm pentru clienți diverse servicii juridice, nu neapărat în domeniul imobiliar.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne scrieți la info@topimobiliare.md sau accesați pagina vânzari.topimobiliare.md

În curând!
Pentru proprietari

Ținem să vă mulțumim că ne sunteți alături, iar noi, ,,Top Imobiliare Grup” SRL, avem ca scop prioritar să deservim clienții noștri pe o nouă platformă topbooked.com, în vederea unei rezervări on-line a unui hotel, apartament, închirierea unui transport auto, rezervarea unei mese și a meniului preferat la restaurant sau rezervarea anumitor servicii la un centru de relaxare.

Pentru proprietarii sau administratorii acestor proprietăți, oferim comisioane foarte bune, mai mici decât la unii intermediari din această sferă, iar pe perioada promoției, cu până la 70% reducere.

La moment, comisionul  începe de la 5 % din prețul de rezervare, care va fi afișat pe site-ul nostru, ceea ce constituie o reducere de până la 70 % față de un comision obișnuit.

Vă oferim și posibilitatea să testați gratuit serviciile noastre, iar pentru cereri și  alte întrebări, vă rugăm să ne apelați sau să ne scrieți pe info@topimobiliare.md.

Prețuri și comisioane pentru clienți

Vânzări/Închirieri

,,Top Imobiliare Grup” SRL nu percepe comisioane de la clienții săi, orice tranzacție are un comision de 0%, indiferent dacă e vorba de cumpărarea unei proprietăți sau de închirierea acesteia, excepție fiind cazurile când clientul dorește să-l reprezentăm, în mod special, în anumite situații, și noi nu avem contract cu vânzătorul sau locatorul și apărăm interesul doar uneia dintre părți.

Având în vedere că tindem să efectuăm vânzări și în afara țării, vom crea parteneriate și cu alte companii imobiliare de încredere, care își reglementează ele înseși politicile comisionului.

Dorim să oferim clienților noștri nu numai prețuri bune, dar și ajutor în obținerea unui credit ipotecar cu recomandările necesare, în funcție de situație, cât și servicii juridice gratuite până la finalizarea tranzacției. Aceasta însă nu este tot, avem parteneri de încredere, care vă pot ajuta să amenajați casa D-voastră sau să o mobilați, iar dacă aveți nevoie de reparații curente, securitate sau alte necesități, suntem bucuroși să vă ajutăm, prin intermediul partenerilor noștri,care oferă servicii de calitate, cu reduceri considerabile de la 5-15 %, uneori chiar până la 30%, de care vor beneficia doar clienții noștri,  efectuând o tranzacție prin intermediul „Top Imobiliare Grup”.

În curând!

Platforma pentru intermedieri în rezervări

Rezervări

Pe platforma topbooked.com nu se percep comisioane de la clienți pentru rezervări în nicio situație, orice relație contractuală se stabilește direct cu proprietatea, iar noi o intermediem la un comision de 0 %.

Prețuri și comisioane pentru Parteneri

SRL „Top Imobiliare Grup” oferă mai multe posibilități de colaborare cu Agențiile Imobiliare și cu Companiile de construcții la cele mai avantajoase prețuri și comisioane.

Există două tipuri de colaborare aplicate, unele – pe topimobiliare.md, altele, mai complexe, pe topbooked.com.

Indiferent de metoda aleasă, cea clasică sau cea inovativă, vă oferim posibilitatea de a le testa gratuit și de a vă promova pe platformele noastre, fără niciun cost, anumite proprietăți, pe o perioadă determinată de timp, iar noi venim cu clienții la D-voastră.

Pentru fiecare partener se stabilesc condiții de colaborare și prețuri specifice,   luând în considerare dacă sunteți companie de construcții autorizată sau agenție imobiliară care intermediază vânzările/închirierile.

Pentru companii de construcții

Am pregătit unele inovații atât pe platforma noastră topimobiliare.md, cât și altele,  variate și unice, pe  viitoarea noastră platformă internațională topbooked.com (.md/.ro/.altele).

Vă propunem ajutorul nostru în intermedierea vânzărilor pe platforma noastră, la cele mai mici prețuri, începând cu doar 0,5% comision din prețul de vânzare, pe care îl achitați, doar dacă vă găsim un cumpărător, deci la finalul tranzacției, când ați încheiat contractul de investiție.

Dacă doriți o colaborare prin metodele clasice, suntem bucuroși să vă deservim. În așa fel, propunem mai multe metode de colaborare, inclusiv cea clasică și obișnuită, când, la solicitarea D-voastră, ne implicăm nu numai cu intermedierea pe platformă, dar și fizic, cu agenți imobiliari, percepând comisioane de la 1%-1,5 % din suma vânzării, dacă venim cu cumpărătorul și tranzacția a avut loc cu succes. Pentru acest lucru, solicitați ajutorul  apelându-ne telefonic, scriindu-ne la e-mail info@topimobiliare.md  sau accesați  vânzări.topimobiliare.md.

Pentru Agenții Imobiliare

Aplicând aceleași principii și inovații, suntem bucuroși să colaborăm și cu Agențiile Imobiliare autorizate, care acționează transparent și corect cu clienții, oferind parteneriate în intermedierea vânzărilor și a închirierilor proprietăților. Fiecare agenție poate să testeze gratuit platforma noastră și să adauge proprietăți spre vânzare sau închiriere, pe propria răspundere că acestea nu sunt proprietăți-fantomă.

Am stabilit prețuri speciale de colaborare cu D-voastră, de la 15-25%,  pe perioada promoției, din comisionul pe care îl practicați de la client, conform contractului sau cel declarat, pe care îl achitați după finalizarea acțiunii de intermediere, iar noi vă oferim sprijin pe platforma noastră și vă trimitem clienți. Acum, adăugați proprietăți și numărul lor nu afectează comisionul, pe care îl achitați  doar în cazul în care vă găsim clientul potrivit, după acceptarea Termenilor Generali.

Desigur, suntem dispuși să colaborăm și prin metoda clasică, obișnuită, când ne implicăm cu agenții noștri în teritoriu, cu 35-50%  din comisionul D-voastră.

În dorința  de a avea servicii ireproșabile, suntem mereu în căutarea partenerilor autorizați, care pot oferi servicii imobiliare importante pentru clienții noștri, alte servicii ce țin de reparații, amenajarea casei, mobilarea proprietăților, securizarea lor. Nu ținem neapărat să câștigăm bani și să facem o afacere din aceste parteneriate, dar vom da prioritate calității serviciilor și prețului foarte bun, pe care pot să le propună partenerii.

 

Adaugă proprietatea pe topbooked.com

Adaugă proprietatea cu Topimobiliare și uită de griji!

Testează topimobiliare.md GRATUIT