Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

Cine suntem noi?

Noi

SRL ,,Top Imobiliare Grup” este o companie specializată în oferirea serviciilor de intermediere Imobiliară, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova din data de 08.12.2015, administrată din 10.04.2018 de „TopJust” SRL, având drept activitate de profil oferirea serviciilor juridice.

Suntem o companie încă mica, tânără, dar unită, cu o experiență bogată în mai multe domenii, pe care am acumulat-o pe parcursul a peste 17 ani în servicii de reprezentări și intermedieri de vânzări imobiliare, administrări de proprietăți, acordarea serviciilor juridice, alte servicii, activând ca profesioniști liberi.

Dorim să implementăm tot ce-i mai bun în ceea ce privește serviciile legate de proprietăți imobiliare, aplicând principiul „totul într-un singur loc” și, în acest sens, am înființat SRL ,,Top Imobiliare Grup”, care este o companie imobiliară al cărei scop primordial este intermedierea de vânzări și închirieri de proprietăți, dar și de reprezentare imobiliară exclusivă. Optăm pentru deservirea la nivel înalt a clienților, fără plăți și comisioane ascunse, fără plăți în avans.

Ne conducem de dictonul unde sunt mulți, puterea crește, iar scopul principal pe care-l urmărim este rezultatul pozitiv și deservirea la nivel înalt a clienților prin oferirea serviciilor de calitate de către compania noastră și colaborarea în parteneriat. La moment, SRL ,,Top Imobiliare Grup” își promovează activitatea pe site-ul topimobiliare.md și, mai recent, se specializează în proiecte rezidențiale noi pe site-ul proiectenoi.md, ambele administrate juridic de „TopJust” SRL.

Nou

Dorim să oferim posibilitatea de a colabora în parteneriat sau de a testa gratuit serviciile noatre pe paginele parteneri.topimobiliare.md sau caut.topimobiliare.md

În ce constă acest lucru? Este simplu de utilizat! Sunteți persoană fizică, companie imobiliară sau de construcții și nu aveți încă siguranța dacă doriți o colaborare sau un parteneriat, văpermitem să promovați gratuit, pentru a vinde sau închiria proprietatea, excluzând orice risc și fără costuri suplimentare.

Principii și valori

Compania ȌTop Imobiliare Grupȋ activează după principiul:
- Orice plată - după rezultat;
- Siguranța tranzacțiilor – primordială pentru noi;
- Transparența serviciilor cu prețuri egale.