Cine suntem noi?

Prezentare generală

„TopJust” SRL este o companie specializată în oferirea serviciilor juridice și asistenta Imobiliară, înregistrată la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, având drept activitate de profil oferirea serviciilor juridice si imobiliare.

Suntem o companie cu o experiență bogată în mai multe domenii, pe care am acumulat-o pe parcursul a peste 17 ani în servicii juridice , reprezentări și asistenta in vânzări/inchirieri imobiliare, investitii imobiliare, administrări de proprietăți, acordarea serviciilor juridice și in Romania, alte servicii.

Dorim să implementăm tot ce-i mai bun în ceea ce privește serviciile legate de proprietăți imobiliare și juridice , aplicând principiul „totul într-un singur loc” și, în acest sens, am înființat SRL ,,Top Just ”, care este o companie juridica si imobiliara, al cărei scop primordial este oferirea serviciilor de calitate. Optăm pentru deservirea la nivel înalt a clienților, fără plăți și comisioane ascunse.

Ne conducem de dictonul unde sunt mulți, puterea crește, iar scopul principal pe care-l urmărim este rezultatul pozitiv și deservirea la nivel înalt a clienților prin oferirea serviciilor de calitate de către compania noastră și colaborarea în parteneriat. La moment, SRL ,,Top Just ” își promovează activitatea pe site-ul topimobiliare.md și, mai recent, „TopJust” SRL pe topjust.md, adaugător se specializează în proiecte rezidențiale noi pe site-ul proiectenoi.md, toate cu drept de proprietate și administrate de „TopJust” SRL.

Nou

Dorim să oferim posibilitatea de a colabora în parteneriat sau de a testa gratuit serviciile noatre pe paginele parteneri.topimobiliare.md sau immobile.md.

Oferim și servicii de parteneriat pentru servicii juridice pe topjust.md

Daca sunteți o companie de construcții corectă suntem dispuși să colaborăm in domeniul proiectelor noi , accesați pagina noastră proiectenoi.md

Puteți testa gratuit serviciile noastre!

În ce constă acest lucru?

Este simplu de utilizat!

Sunteți persoană cu studii juridice, imobiliare, companie imobiliară sau de construcții și nu aveți încă siguranța dacă doriți o colaborare sau un parteneriat, vă permitem să promovați gratuit, pentru a vinde sau închiria proprietatea, excluzând orice risc și fără costuri suplimentare.

Principii și valori

Compania activează după principiul:
- Servicii juridice de calitate;
- Orice plată pentru servicii imobiliare - după rezultat;
- Siguranța tranzacțiilor – primordială pentru noi;
- Transparența serviciilor cu prețuri egale;
- Parteneriate de nădejde și legalitate in acțiuni.

Nu ați găsit ce căutați?

Completați cererea de mai jos și noi vom avea grijă să o satisfacem în cel mai scurt timp.