Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

Cine suntem noi?

Noi

SRL ,,Top Imobiliare Grup” este o companie nouă în oferirea serviciilor de intermediere Imobiliară și a serviciilor juridice, înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova din data de 08.12.2015, deține Autorizare de Funcționare nr.36597 din 09.03.2016.

Suntem o echipă tânără și unită, cu o experiență bogată în mai multe domenii, pe care am acumulat-o pe parcursul a peste 16 ani în servicii de reprezentări și intermedieri de vânzări imobiliare, administrări de proprietăți, acordarea serviciilor juridice, alte servicii, activând ca profesioniști liberi.

Dorim să implementăm tot ce-i mai bun în ceea ce privește serviciile legate de proprietăți imobiliare, aplicând principiul „totul într-un singur loc” și, în acest sens, am înființat SRL ,,Top Imobiliare Grup”, care este o companie imobiliară al cărei scop primordial este intermedierea de vânzări și închirieri de proprietăți, dar și de reprezentare imobiliară exclusivă. Optăm pentru deservirea la nivel înalt a clienților, fără plăți și comisioane ascunse, fără plăți în avans.

Dar aceasta nu este tot!

Nou

Dorim să oferim posibilitatea de a testa gratuit serviciile noastre.

În ce constă acest lucru? Este simplu de utilizat! Dacă sunteți proprietar, companie de construcții și nu sunteți încă siguri dacă doriți o colaborare, vă permitem să promovați gratuit, o perioadă de timp, serviciile de intermediere, apoi, oricând aveți posibilitatea să apelați la ajutorul nostru calificat, pentru a vinde sau închiria proprietatea, excluzând orice risc și fără costuri suplimentare.

Principii și valori

Compania Top Imobiliare Grup activează după principiul:
- Orice plată - după rezultat;
- Comision 0 % de la cumpărători la proprietățile contractate direct cu Top Imobiliare Grup;
- Reprezentare, nu doar intermediere.

În curând!

Vom crea o platformă nouă pentru rezervări și vânzări

1.Rezervări

Compania „Top Imobiliare Grup”, prin intermediul„Topbooked.com"(.md, .ru, .ro) dorește să implementeze, pentru prima dată în Republica Moldova, România și alte tări, cel mai ambițios proiect din toate timpurile:(unele servicii deja există de mai mult timp în țările UE) o platformă pentru rezervări la orice tip de proprietăți, cum ar fi: unități de cazare, închirieri auto, preconizăm și posibilitatea de rezervare a unei mese la restaurant, rezervarea la un centru de relaxare după o zi grea de muncă. Pentru a fi și comod, ne-am gândit la principiul Totul într-un singur loc.

Chiar dacă intermedierea de rezervări de hotele și automobile este practicată și pe alte site-uri internaționale, dorim să oferim un produs național, poate chiar mai bun, să venim, totodată, cu inovații, altfel spus, să creăm o platformă convenabilă atât pentru clienți, cât și pentru proprietățile care împărtășesc concepția Totul într-un singur loc, în ceea ce privește totalitatea serviciilor necesare în timpul unei călătorii într-un loc nou. Fiecare din noi, când pleacă în călătorie, fie în scop de serviciu sau cu familia, dorește nu numai cazare, dar și să cunoască localurile și împrejurimile unde poate să ia masa sau, uneori, are nevoie de transport pentru a circula, de un centru de relaxare după o zi grea de muncă. Acest proiect este conceput nu doar pentru oaspeți, ci și pentru fiecare cetățean, care intenționează să-și planifice ziua eficient, și nu numai – poate să-și aleagă prețul dorit, un preț mai bun exact ca la proprietate, deoarece noi nu percepem comisioane de la clienții noștri, iar proprietățile înseși își reglementează prețul și disponibilitatea. Noi vom asigura transparența și siguranța rezervărilor, iar majoritatea rezervărilor pe platformă vor avea posibilitatea anulării gratuite sau vor avea prețuri foarte bune, uneori oferind până la 50-70% reducere, cu posibile restricții. Majoritatea serviciilor vor fi achitate direct la proprietate. Cu fiecare dintre acestea vom avea contract direct sau prin partenerii noștri, acordând suport și ajutor profesionist, după situație.

Dacă sunteți proprietar și doriți o colaborare cu noi,ne puteți scrie la adresa:

info@topimobiliare.md sau accesați secțiunea Rezervări pentru a depune o cerere la
rezervari.topimobiliare.md.

2.Vânzări/ închirieri

Crearea unei platforme performante pentru vânzări și închirieri de imobile

Având în vedere că suntem și o companie imobiliară, dorim să implementăm în proiectul nou și o platformă îmbunătățită la secțiunea vânzări și închirieri de proprietăți pe topbooked.com.

Pe această mega platformă vom oferi posibilitatea de a presta mai multe servicii de calitate, nu numai în Republica Moldova și România, dar și în alte țări, unele proprietăți vor fi vândute de noi, altele – de partenerii noștri.

Vom permite proprietarilor, persoanelor fizice sau juridice, oricărei companii de construcții să testeze orice produs existent pe platformă, cu posibilitatea ca ei înșiși să-și gestioneze prețul și politica de realizare, vom oferi un spectru larg de modalități pentru a promova afacerea în mod eficient, cu ajutorul nostru, lansând unele inovații chiar, unde fiecare poate să beneficieze de anumite servicii gratuite de testare, pentru a se convinge de avantajele acestor oportunități pentru propria afacere și numai apoi să semneze un contract de intermediere la cele mai bune prețuri.

Vom oferi posibilitatea să vindeți sau să cumpărați, prin intermediul nostru, nu numai imobile vechi, dar și noi, în stadiu de proiect, în proces de construcție sau finisate.

Dacă sunteți client, veți avea posibilitatea, pe topbooked.com, să rezervați chiar o proprietate care se află în vânzare, să alegeți proiectul dorit, iar prețul va fi dictat nu de compania noastră, ci direct de proprietate, de compania de construcție sau de partenerii noștri, în așa fel, veți obține cele mai bune prețuri.

Pentru parteneri, persoane fizice, juridice, companii de construcții, oferim cea mai mare platformă de vânzări cu tendință internațională, cu cele mai bune comisioane. La contractarea directă cu compania noastră nu vom percepe comisioane adăugătoare pentru clienți, ceea ce este convenabil pentru ambele părți.

Ținem mult la clienții noștri și vom oferi gratuit toate serviciile și asistența juridică necesară.

Pentru orice întrebări sau precizări,vă rugăm să ne scrieți la info@topimobiliare.md
sau adăugați o cerere de colaborare la vinzari.topimobiliare.md