Ce avantaje obțineți lucrând cu noi?

Vânzări/Închirieri

Noi nu suntem o companie imobiliară clasica , care oferă servicii de intermediere, dar in primul rind prestam servicii juridice si imobiliară de reprezentare a clienților săi cu prețuri direct de la companii de construcții sau proprietari, prestăm servicii juridice diverse. Propunem cele mai avantajoase condiții, suntem flexibili pentru vânzători și cumpărători, locatari și locatori. Oferim sprijin juridic și colaborăm cu Agenții Imobiliare și Companii de construcții transparente, corecte, sau cel puțin afirmă acest lucru . Propunem prețuri competitive, ofertante și, fără a diminua calitatea serviciilor, oferim si reduceri În comparație cu comisioanele obișnuite, percepute pe piața imobiliară, prețurile noastre sunt atractive, negociabile , începând chiar de la 2-3 %, care uneori nu depasesc 4% in situatii de reprezentare urgenta si exclusiva ,comparativ cu alti concurenți in cazuri similare, iar comisionul minim poate fi si 500 euro. Un avantaj major este că noi colaborăm și in mediul rural, iar plățile la noi se achită doar după obținerea unui rezultat. Mai mult: vă oferim și posibilitatea de a testa unele servicii pe platforma noastră web si gratuit. Noi asigurăm calitate profesională, având cunoștințe și experiență acumulate pe parcursul a 17 ani, suntem critici și exigenți, mereu ne perfecționăm. Suntem inovativi și implementăm tot ce este mai bun, înțelegem grijile fiecărui client și abordăm individual orice problemă sau solicitare a Dumneavoastră și încercăm să o soluționăm pozitiv.

Conștientizăm faptul că nu suntem ideali, dar, cu ajutorul Dumneavoastră, ne vom perfecționa continuu, întrucât reprezentarea în vânzarea și închirea proprietăților necesită, de cele mai multe ori, nu doar cunoașterea pieței autohtone și a prețului actual, care, în perioada de criză, solicită mai mult efort pentru un rezultat rapid și eficient, dar necesită, mai ales, competență, abilitate și un înalt profesionalism acum, când vânzările de proprietăți se efectuează foarte rapid.

În calitate de Companie Juridica si Imobiliară, noi suntem datori să acordăm, în caz de necesitate, și asistență juridică, să încheiem contracte, uneori, să acordăm ajutor și consultanță pentru aspecte ce nu țin, nemijlocit, de serviciile noastre, cum ar fi: pentru acordarea unui credit în procurarea unei proprietăți sau alte situații neprevăzute. Suntem convinși că o Companie Imobiliară profesionistă trebuie să aibă și specialiști profesioniști – juriști competenți în orice problemă, buni cunăscatori ai pieții imobiliare, chiar și în fotografierea și promovarea cât mai eficientă a proprietății. Chiar dacă reprezentăm, în anumite situații, doar una din părți, vă asigurăm că vom acorda ambelor părți informația corectă și asistența juridică necesară.

Desigur, un avantaj este că nu vom promova acele proprietăți sau companii care și-au compromis reputația, din contra, vom oferi sprijin și colaborare persoanelor fizice sau juridice care-și onorează identitatea și țin la imaginea lor, fără a se compromite prin afaceri dubioase sau tranzacții frauduloase.

Pentru a vă convinge, testați acum, gratuit, fără obligații, site-ul web și vedeți în ce măsură corespundem exigențelor actuale!

Avantajele noastre prioritare:
Avem cele mai bune prețuri și comisioane, începând de la 2-3 %.

Suntem practici, operativi, la solicitare, venim la Dumneavoastră fără necesitatea de a vă deplasa D-voastră, suntem o echipă cоnsolidаtă și profesionistă, cu o experiență bogată în tranzacții imobiliare.

Corectitudine

Suntem corecți și nu avem comisioane ascunse, orice plată se efectuează după obținerea rezultatului.

Comision 0%

Nu percepem comisioane de la cumpărători la proprietățile noastre.

Fără plăți în avans

Nu percepem comisioane în avans de la vânzători sau de la proprietarii care dau în locațiune.

Siguranță maximă

Acționăm legal și cu fermitate, încheiem contracte, acordăm asistență juridică gratuită.

Promovare profesionistă

Asigurăm fotografiere profesionistă gratuită și promovare la cel mai înalt nivel!

Vizibilitate ridicată

Toate proprietățile de pe site vor fi indexate de cele mai populare motoare de căutare, indiferent de tipul de proprietate, ofertele vor ajunge la mai mulți clienți.

Economie de timp

Nu irosiți timpul cu publicitatea și căutarea specialiștilor! Noi selectăm clienții și venim cu ei la D-voastră.

Transparență

Serviciile sunt transparente. Totul este inclus în preț, nu avem taxe și comisioane ascunse.

Aceasta nu este tot !

Compania „Top Just ” oferă sprijin nu doar vânzătorilor de proprietăți, dar și tuturor cumpărătorilor oferă reduceri de la partenerii săi pentru îmbunătățirile necesare sau amenajarea imobilului procurat.

Acordăm asistență pentru aprobarea unui credit ipotecar pentru confortul D-voastră, în caz dacă nu aveți suficiente fonduri pentru achiziția locuinței pe care ați ales-o.

NOU!

Dacă sunteți o Companie de construcții sau o Agenție imobiliară autorizată, рrорunem comisioane foarte bune de colaborare cu dvs.,iar mai nou, noi posibilități de a vă gestiona singuri afacerea pe parteneri.topimobiliare.md

In curind vom crea special cu titlul gratuit pentru parteneri o platforma pentru Specialisti Imobiliari pe site http://immobile.md/

Pentru orice întrebări vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: topjustsrl@gmail.com

Nu ați găsit ce căutați?

Completați cererea de mai jos și noi vom avea grijă să o satisfacem în cel mai scurt timp.