Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

  comparați înregistrări

  Ce avantaje obțineți lucrând cu noi?

  Vânzări/Închirieri

  Compania Top Imobiliare Grup este o agenție imobiliară, care oferă nu numai servicii de intermediere, dar și de reprezentare a clienților săi. Propunem cele mai avantajoase condiții, suntem flexibili pentru vânzători și cumpărători, locatari și locatori. Oferim sprijin și colaborăm cu Agenții Imobiliare și Companii de construcții.

  Propunem prețuri competitive, ofertante și, fără a diminua calitatea serviciilor, oferim reduceri de la 30% pâna la 50%. În comparație cu comisioanele obișnuite, percepute de alți intermediari pe piața imobiliară, prețurile noastre sunt atractive, începând chiar de la 1,5 % - 2,5 %, și se achită doar după obținerea unui rezultat. Mai mult: vă oferim și posibilitatea de a testa unele servicii pe platforma noastră web. Noi asigurăm calitate profesională, având cunoștințe și experiență acumulate pe parcursul a 16 ani, suntem critici și exigenți, mereu ne perfecționăm. Suntem inovativi și implementăm tot ce este mai bun, înțelegem grijile fiecărui client și abordăm individual orice problemă sau solicitare a Dumneavoastră și încercăm să o soluționăm pozitiv.

  Conștientizăm faptul că nu suntem ideali, dar, cu ajutorul Dumneavoastră, ne vom perfecționa continuu, întrucât intermedierea și reprezentarea în vânzarea și închirea proprietăților necesită, de cele mai multe ori, nu doar cunoașterea pieței autohtone și a prețului actual, care, în perioada de criză, solicită mai mult efort pentru un rezultat rapid și eficient, dar necesită, mai ales, competență, abilitate și un înalt profesionalism acum, când vânzările de proprietăți se efectuează foarte rapid.

  În calitate de Agenție imobiliară, noi suntem datori să acordăm, în caz de necesitate, și asistență juridică, să încheiem contracte, uneori, să acordăm ajutor și consultanță pentru aspecte ce nu țin, nemijlocit, de serviciile noastre, cum ar fi: pentru acordarea unui credit în procurarea unei proprietăți sau alte situații neprevăzute. Suntem convinși că o Agenție imobiliară profesionistă trebuie să aibă și agenți profesioniști – juriști competenți în orice problemă, chiar și în fotografierea și promovarea cât mai eficientă a proprietății. Chiar dacă reprezentăm, în anumite situații, doar una din părți, vă asigurăm că vom acorda ambelor părți informația corectă și asistența juridică necesară.

  Desigur, un avantaj este că nu vom promova acele proprietăți sau companii care și-au compromis reputația, din contra, vom oferi sprijin și colaborare persoanelor fizice sau juridice care-și onorează identitatea și țin la imaginea lor, fără a se compromite prin afaceri dubioase sau tranzacții frauduloase.

  Adaugă proprietatea pe topimobiliare.md

  Adaugă proprietatea cu Topimobiliare și uită de griji!

  Testează topimobiliare.md GRATUIT

  Pentru a vă convinge, testați acum, gratuit, fără obligații, site-ul web și vedeți în ce măsură corespundem exigențelor actuale!

  Avantajele noastre prioritare:
  Avem cele mai bune prețuri și comisioane, începând de la 1,5-2,5%.

  Suntem practici, operativi, la solicitare, venim la Dumneavoastră fără necesitatea de a vă deplasa D-voastră, suntem o echipă cоnsolidаtă și profesionistă, cu o experiență bogată în tranzacții imobiliare.

  Profesionalism garantat

  Suntem o echipa tânără și
  Profesionistă, cu experiență
  și cele mai bune prețuri!

  Corectitudine

  Suntem corecți și nu avem comisioane ascunse, orice plată se efectuează după obținerea rezultatului.

  Comision 0%

  Nu percepem comisioane de la cumpărători la proprietățile noastre.

  Fără plăți în avans

  Nu percepem comisioane în avans de la vânzători sau de la proprietarii care dau în locațiune.

  Siguranță maximă

  Acționăm legal și cu fermitate, încheiem contracte, acordăm asistență juridică gratuită.

  Promovare profesionistă

  Asigurăm fotografiere profesionistă gratuită și promovare la cel mai înalt nivel!

  Vizibilitate ridicată

  Toate proprietățile de pe site vor fi indexate de cele mai populare motoare de căutare, indiferent de tipul de proprietate, ofertele vor ajunge la mai mulți clienți.

  Economie de timp

  Nu irosiți timpul cu publicitatea și căutarea specialiștilor! Noi selectăm clienții și venim cu ei la D-voastră.

  Transparență

  Serviciile sunt transparente. Totul este inclus în preț, nu avem taxe și comisioane ascunse.

  Aceasta nu este tot !

  Compania „Top Imobiliare Grup” oferă sprijin nu doar vânzătorilor de proprietăți, dar și tuturor cumpărătorilor oferă reduceri de la partenerii săi pentru îmbunătățirile necesare sau amenajarea imobilului procurat.

  Acordăm asistență pentru aprobarea unui credit ipotecar pentru confortul D-voastră, în caz dacă nu aveți suficiente fonduri pentru achiziția locuinței pe care ați ales-o.

  NOU! ÎN CURÂND!

  Dacă sunteți o Companie de construcții sau o Agenție imobiliară autorizată, рrорunem comisioane foarte bune de colaborare cu dvs., iar în curând - noi posibilități de a vă gestiona singuri afacerea pe topbooked.com (md./ro./ru.)

  Pentru orice întrebări vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: info@topimobiliare.md sau accesati pagina vinzari.topimobiliare.md sau rezervari.topimobiliare.md