Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

Cum lucrăm?

Despre vânzări și închirieri

Dacă sunteți proprietar

Proprietățile expuse pentru vânzare sau pentru închiriere sunt verificate de noi , contractate , nu întotdeauna sunt contractate direct de noi, dar suntem precauți să colaborăm doar cu Agenții Imobiliare sau cu agenți particulari care acționează corect, legal și care au o reputație bună pe piața imobiliară, ca membrii ai Uniunii Agențiilor Imobiliare.

De asemenea, vom colabora și cu parteneri internaționali de încredere, pentru a satisface orice gusturi referitoare atât la proprietățile obișnuite, cât și la cele din categoria de lux.

„Top Imobiliare Grup” intermediază sau reprezintă clienții săi în baza unui contract de intermediere sau de colaborare la cele mai competetive prețuri, ofera și reduceri, la moment, începând de la 10 % din comisionul obișnuit, uneori chiar pâna la 30 % pentru proprietățile noastre, în funcție de tipul contractului și de complexitatea lucrărilor efectuate. Suntem profesioniști și avem concepții unice de deservire a clienților.

Etapele de lucru

1

Prima etapă

Venim la D-voastră și începem colaborarea în cel mai simplu mod, uneori, fără a vă mai deplasa la noi, semnăm un contract de intermediere după verificarea actelor și pregătim I-a etapă de lucru pentru a promova proprietatea D-voastră spre vânzare sau închiriere. Stabilim detaliile ce țin de preț, la dorință, efectuăm și o evaluare estimativă, apoi fotografiem profesionist proprietatea, adăugăm o descriere autentică și relevantă, după care promovăm proprietatea în cel mai eficient mod.

Toate serviciile sunt incluse în preț, inclusiv promovarea. Oferim servicii juridice gratuite.

Când găsim un potențial client, luăm legătura cu D-voastră, pentru a stabili o vizionare a proprietății, întocmim un act de vizionare, iar în cazul în care există o intenție de cumpărare sau de închiriere, vă ajutăm să negociați cel mai bun preț, împreună și de față cu clientul, întocmim, după necesitate, și un act de intenție pentru cumpărare sau închiriere.

2

Etapa a II-a

După o negociere reușită și dacă prețul a fost acceptat, întocmim un contract de arvună sau un contract de locațiune, după caz.

Pregătim actele pentru vânzare și facem o programare la Notarul ales de părți, pentru legalizarea vânzării-cumpărării. În caz de necesitate, vă ajutăm și vă recomandăm să colaborați cu o anumită bancă pentru aprobare de credite, inclusiv și cu programa ,,Prima Casă și în acest aspect, lucrăm cu parteneri de încredere, care au o reputație bună și comisioane acceptabile. Putem sa va asistam in orice situație de investiții in proiecte noi și numai.

Acordăm asistență juridică, inclusiv la vânzare-cumpărare, pentru ambele parți până la semnarea contractului.

După semnarea contractului, eliberăm factura pentru serviciile acordate.

Suntem dispuși să colaborăm și în privința altor servicii adiționale, cum ar fi administrări de imobile, precum și alte servicii, în anumite condiții.

Cum lucrăm dacă sunteți Partener?

Vânzări/închirieri

Pentru companii de construcții sau Agenții Imobiliare

SRL „Top Imobiliare Grup”, în calitate de companie în intermedieri si reprezentari imobiliare ,dirijata de „Top Just” SRL, este dispusă să colaboreze atât cu toate companiile de construcții autorizate, cât și cu agenții imobiliare de încredere de pe piața autohtonă și internațională. Suntem convinși că, oferindu-vă posibilitatea de a colabora cu noi pe platforma https://parteneri.topimobiliare.md/ și https://proiectenoi.md/, concepută pentru a avea toate proprietățile, conform principiului ,,Totul într-un singur loc”, asigurăm confortul clienților, dar și extinderea afacerii D-voastră. Noul site va fi ușor de utilizat, funcționând cu maximă eficacitate.

Etapele de lucru necesare:

1

Prima etapă

Alegeți metoda de lucru. Gestionați singuri afacerea prin intermediul nostru sau alegeți metoda clasică!

2

Etapa a II-a

Adăugați proprietatea sau apelați la ajutorul nostru, dacă întâlniți dificultăți, în caz că ați ales să gestionați afacerea în mod independent.

Alegând metoda clasică, vă stăm la dispoziție și venim la fața locului, dacă suntem în raza D-voastră și, semnând un contract de intermediere sau de colaborare, începem, în cel mai scurt timp, să promovăm proprietatea.

3

A III-a etapă

Venim cu clienții la D-voastră, dacă ați ales metoda clasică sau vă expediem atât datele de contact ale clienților, cât și ale companiei, cu scopul de a stabili o vizionare, având drept rezultat o posibilă încheiere a unui contract de vânzare-cumpărare, de locațiune sau a unui contract de investiție.

În caz că ați ales metoda clasică, venim direct cu clienții la proprietate și vă asistăm până la finalizarea cu succes a tranzacției.

Indiferent de variantă aleasă, vom publica oferta, iar D-voastră, în calitate de Partener, veți gestiona individual afacerea, fără vreun amestec din partea noastră, în ceea ce privește Politica D-voastră de comisioane și prețuri, dacă acceptați Termenii Generali sau dacă semnați direct pe suport de hârtie un contract de intermediere sau colaborare precum că nu induceți în eroare clienții cu prețuri sau proprietăți false. Iar pe viitor, vă vom permite accesul pe platforma pentru agenți , cu o mulțime de posibilități de afișare a cautarii , solicitarii , oferirii unor oferte, diferitor prețuri la diverse categorii de proprietăți, în funcție de etaj, planuri, suprafață, alte facilități, cu posibilitatea de a oferi prețuri raportate la ziua ofertei. Toate companiile de construcții vor fi afișate pe site-ul https://proiectenoi.md/. Toți partenerii de pe https://topimobiliare.md/ vor fi transferați automat pe https://parteneri.topimobiliare.md/, dupa semnarea unui acord in acest sens care este autorizata de SRL ,,Top Imobiliare Grup” și dirijata de „Top Just” SRL.