Rezervări
Top Imobiliare Viber   Viber
Top Imobiliare logo alb

  comparați înregistrări

  Cu ce se ocupa Top Imobiliare Grup

  Cu ce se ocupă Top Imobiliare Grup?

  Noi, SRL Top Imobiliare Grup, ne ocupăm cu intermediere în:

  1.Vânzări/Închirieri

  2.Rezervări

  Intermediere și vânzări imobile

  În primul rând, suntem o companie imobiliară, dar avem experiență de peste 16 ani în oferirea serviciilor juridice, de asemenea, în tot ce ține de vânzări și închirieri, prestăm servicii de intermediere, reprezentări exclusive în baza unui mandat, administrări imobiliare în Republica Moldova și nu numai.

  Ne ocupăm cu intermedieri de vânzări și închirieri de imobile, atât rezidențiale, cât și comerciale. Suntem dispuși nu doar să intermediem, dar și să vă reprezentăm exclusiv în cumpărarea sau vânzarea proprietății D-voastră cu cele mai avantajoase comisioane, începând cu 1% - 2% din vânzarea proprietății. În perioada promoției noastre, oferim cele mai competitive prețuri și servicii nu numai la intermediere vânzări de imobile. Suntem bucuroși să intermediem sau să vă reprezentăm și în închirierea imobilului D-voastră cu până la 50 % reducere din comisionul obișnuit, la fel, oferim siguranță maximă, verificăm și întocmim contractele de locațiune cu anexele necesare, administrăm, la necesitate, proprietăți care urmează a fi vândute sau închiriate, alte situații.

  SRL „Top Imobiliare Grup” se ocupă de vânzări/închirieri la următoarele categorii de servicii:

  Rezidențial

  1. 1 Apartamente
  2. 2 Case și Vile
  3. 3 Camere
  4. 4 Terenuri pentru construcții
  5. 5 Proiecte Rezidențiale noi

  Comercial

  1. 1 Spații comerciale
  2. 2 Spații industriale
  3. 3 Terenuri agricole și pentru construcții comerciale
  4. 4 Afaceri active
  5. 5 Proiecte comerciale noi

  Servicii adiționale

  Compania Top Imobiliare Grup oferă și alte servicii:

  Property & Facility Management

  1. 1 Servicii de administrare a imobilelor închiriate
  2. 2 Servicii de administrare a imobilelor ce urmează a fi vândute
  3. 3 Altele

  În curând:

  Nou!

  SRL ,,Top Imobiliare Grup” va oferi pe mega platforma sa ,,topbooked.com” două categorii de intermedieri:

  1.VÂNZĂRI/ ÎNCHIRIERI

  1.Vânzări Noi tindem să ne ocupăm nu numai cu intermedierea vânzărilor sau a închirierilor în R.Moldova sau România, țări vecine, dar și în alte țări, iar pentru aceasta, extindem platforma noastră pe site-ul nou topbooked.com (md./ru./ro./altele). Acesta va conține mai multe pagini și posibilități de a afișa proprietățile, vom propune pagini separate pentru: vânzări, închirieri, proiecte rezidențiale noi (cu afișarea de imagini, foto).

  Vânzări

  Închirieri

  Proiecte Noi

  Va fi posibil să alegeți proprietatea dorită nu numai după localitate, dar și în funcție de preferință, nu în ultimul rând, după bugetul propus sau preferențiale - clasa top sau de lux. Ne gândim la cele mai mici detalii, chiar oferind posibilitatea de a rezerva unele proprietăți în anumite condiții, la solicitare.

  Noi lucrăm pentru a face cât mai accesibil și simplu de utilizat site-ul topbooked.com (.md/ .ro/.ru ) fiecărui utilizator. Tindem să oferim atât pentru proprietari, prețuri și comisioane bune, cât și pentru clienții noștri comisioane 0 % la proprietățile contractate de noi sau de unii parteneri de-ai noștri.

  Pentru orice întrebare sau precizare, scrieți-ne la info@topimobiliare.md sau vinzari.topimobiliare.md sau rezervari.topimobiliare.md

  Pentru utilizarea site-ului topimobiliare.md sau topbooked.com, citiți Politici, Termeni și condiții.