Top Imobiliare logo alb

Cu ce se ocupă Top Imobiliare Grup?

În curând

Intermediere în rezervări

Suntem nu numai intermediari în oferirea serviciilor de vânzări de proprietăți, ci, de asemenea, intermediem tot ceea ce ține de rezervări, un nou proiect ambițios pentru confortul oricărui client. Suntem dispuși să prestăm  servicii de intermediere pentru mai multe categorii de bază, care există deja în toată lumea, nu și pe piața autohtonă, dar intenționăm să oferim și unele servicii noi, care vor fi prezentate, exclusiv, în Republica Moldova, România, precum și în alte țări.

Ne gândim, în cele mai mici detalii, cum să facem mai comodă platforma topbooked.com, cu scopul utilizării cât mai eficiente a ei pentru această categorie de servicii.

Platforma va fi nu doar utilă, comodă, acceptabilă, dar va regrupa toate categoriile de servicii într-un singur loc. De asemenea, ea este comodă și datorită faptului că toți furnizorii de servicii vor avea posibilitatea să-și gestioneze on-line prețurile și serviciile, iar noi nu vom percepe comisioane de la clienții noștri care vor face rezervări. Prețurile vor fi dictate doar de furnizori, noi vom monitoriza securitatea serviciilor, iar în cazul depistării unor fraude, acele proprietăți vor fi eliminate de pe platforma noastră. Clienții care s-au folosit de serviciile noastre vor avea posibilitatea să comenteze despre calitatea acestora, astfel,  fiecare client va alege furnizorul în funcție de preferințe, preț, beneficiind de protecția și sprijinul nostru. Orice relație contractuală va fi doar între client și proprietăți/ proprietar, iar noi nu vom avea nicio implicare directă, decât cea de a acorda platforma noastră pentru intermediere.

Vom avea cele mai convenabile comisioane pentru furnizori, iar clienții vor fi surprinși, uneori, cu reduceri considerabile. Astfel, veți putea călători în interes personal sau de serviciu la proprietățile plasate pe platforma noastră, efectuând rezervarea on-line, iar dacă nu călătoriți, puteți beneficia, local, de oferte bune și foarte bune.

În curând :

Nou!

SRL ,,Top Imobiliare Grup”  va oferi pe mega platforma sa ,,topbooked.com”  și alte două categorii de intermedieri :

REZERVĂRI

Ne gândim la D-voastră și vom propune, în curând, atât pentru clienții noștri, cât și pentru eventualii parteneri, colaborare pe viitoarea platformă ,,topbooked.com”, care se va specializa în intermedierea a 4 categorii de rezervări on-line:

Rezervări cazări

(pentru hotele, apartamente…, care pot oferi o cameră liberă pentru clienții noștri pentru cazare, sejur scurt și închiriere pentru o ședere mai lungă, în scop de serviciu, călătorii, odihnă).

Camere

Apartamente

Hotele

Rezervări auto

(destinată închirierii  unui automobil, pus la dispoziție de companii de închirieri auto, și nu numai, de persoane autorizate, care sunt de acord să ofere un automobil în chirie oaspeților noștri pentru o zi sau mai multe, la solicitarea acestora, și care au posibilitatea de a îndeplini angajamentele asumate prin rezervările efectuate de clienții noștri pe platforma on-line ,,topbooked.com”).

 

Închirieri automobile

Companii auto de renume

Deplasări auto

Rezervări la  restaurante

(categorii de restaurante, alte unități unde se poate lua masa, unde există un meniu, posibilitatea de a gestiona rezervările făcute de clienții noștri on-line, precum și capacitatea de a-și onora obligațiile ce țin de rezervări de mese și de meniuri).

Restaurante

Cafenele

Pizzerii

Rezervări la centre de relaxare

(destinată, în mod special, pentru mai multe categorii de furnizori, care oferă clienților, ce au făcut o rezervare on-line pe platforma noastră, posibilitatea să beneficieze, la un centru de relaxare, de oferte cum ar fi: karaoke, centru de masaj, saună, club de noapte etc., indiferent de motiv (relaxare  după o zi de muncă; vizita unui loc nou, deplasare ori concediu).

 

Spa saloane

Saune

Masaj