Cum colaborăm?

Servicii juridice generale

SRL„Top Just” va poate oferi servicii juridice de la dobindirea cetateniei pina la cumpararea unei locuinte, iar dupa stabilirea tuturor clauzelor semnam un contract de prestari servicii , stabilim anume ce servicii vor fi prestate si termenii legali , si numai dupa aceia va putem inainta contul de plata , eliberind un bon fiscal. Doar la finisarea actiunii vom semna un act de predare-primire a lucrarii , in asa mod va garantam orice serviciu ca va fi indeplinit.

In citiva pasi determinam cum colaboram daca doriti sa va prestam servicii juridice

 1. La contactarea Dumneavoastră, fixăm o întâlnire
 2. Veniți la noi, la oficiu, și va suntem dispuși sa oferim o consultare, fără a vă asuma vreo obligație.
 3. În cazul în care serviciul corespunde cerințelor dumneavoastră, negociem clauzele si cel mai bun preț în prezența D-voastră.
 4. Dacă există mai multe servicii posibil sa oferim si o reducere.
 5. În cazul în care acceptați prețul, întocmim contractul de prestari servicii si eliberam factura fiscala
 6. Vă consultam, va programam pentru prestarea serviciului.
 7. Facem o programare la Notar daca este nevoie.
 8. În caz de necesitate, inaintam autoritătilor competente cererea sau sunteti prezenti si Dstra cind nu este posibil prin procura.
 9. Dacă este posibil ridicăm actele si le predăm personal in mina .
 10. Semnati actul de predare primire.

Servicii Vânzări/ Închirieri

Vă putem reprezenta exclusiv pe Dumneavoastră, indiferent dacă sunteți vânzător sau cumpărător, sau poate intermedia ambele părți. Vă asigurăm, în ambele cazuri, de o colaborare transparentă, fără comisioane ascunse, fiind dispuși să acordăm asistență juridică gratuită ambelor părți.

O casă se cumpără, de cele mai multe ori, doar o dată în viață. Cu noi sunteți mai aproape de visul D-voastră! Am lansat proiectul https://proiectenoi.md/ si proiectul in parteneriat https://parteneri.topimobiliare.md/, ambele dirijate de SRL„Top Just”

Un pas spre locul care îți aparține doar ție.

Principiile colaborării noastre sunt simple:

Dacă sunteți proprietar,
Compania noastra este dispusă pentru o colaborare transparentă și onestă, în cele mai avantajoase condiții pentru vânzător sau locator. Suntem gata să vă oferim sprijin și asistență completă pe parcursul colaborării.

Pentru a dobândi încredere în noi, vă oferim posibilitatea să testați gratuit promovarea proprietății Dumneavoastră, dacă doriți!

În cazul în care sunteți dispuși să colaborăm în baza unui contract:

 1. Venim la Dumneavoastră fără să vă mai deplasați la noi la oficiu.
 2. Discutăm detaliile despre proprietate și preț.
 3. Stabilim detalii despre comision, explicăm și semnăm contractul de intermediere. (1*)
 4. Fotografiem profesionist proprietatea D-voastră, iar, după necesitate, filmăm secvențe video. Redactăm imaginile, video-urile, textele pentru o promovare eficientă.
 5. Vă promovăm imobilul pe site-urile noastre, alte modalități de publicitate, cât și pe rețelele de seocializare, grupuri imobiliare, iar dacă acceptați să vă reprezentăm exclusiv, vă putem reprezenta și la majoritatea agențiilor imobiliare, fără plăți suplimentare!
 6. La momentul reprezentării nu veți mai fi deranjați de sunete obositoare, noi vom filtra toți cumpărătorii, inclusiv alte persoane si agenții.
 7. Întocmim actul de vizionare cu clientul la nevoie pentru siguranța D-voastră.
 8. Venim la dumneavoastră cu clienți verificați și negociem cel mai bun preț.
 9. Întocmim, după necesitate, acte de intenții de cumpărare/închiriere.
 10. După acceptarea prețului de către D-voastră, încheiem contractul de arvună sau de locațiune.
 11. Specialiștii și Juriștii noștri vor avea grijă să întocmească toate contractele pe parcurs, până la finalizarea acțiunii, când veți primi banii la notar și, doar la final, noi vom percepe comisionul pentru servicii!

1*.Orice folosire a fascimilului semnăturii sau a ștampilei prin mijloace tehnice, mecanice sau copie a lor pe documentele ce vor fi utilizate în contabilitate sau în contracte este legală și executabilă.

Dacă sunteți client in cumpararea unui bun imobiliar,
Compania acordă asistență juridică și sprijin nu numai pentru proprietari, dar și pentru cumpărători, locatori, persoane fizice sau juridice, cu comision 0% și fără plăți în avans sau ascunse. Totuși, la solicitare, oferim și reprezentare, dacă doriți, vă căutăm cea mai bună proprietate, la cele mai avantajoase prețuri, cu cele mai mici comisioane.

 1. La contactarea Dumneavoastră, fixăm o întâlnire pentru vizionarea proprietății.
 2. Veniți la noi, la oficiu, și semnăm un contract de vizionare a proprietății, fără a vă asuma vreo obligație.
 3. În cazul în care proprietatea corespunde cerințelor dumneavoastră, negociem cel mai bun preț în prezența D-voastră.
 4. Dacă există o intenție de cumpărare sau de închiriere, întocmim un act de intenție.
 5. În cazul în care acceptați prețul, întocmim contractul de arvună sau de locațiune.
 6. Vă consultăm pentru viitoarea tranzacție și stabilim detaliile.
 7. Facem o programare la Notar pentru o consultație gratuită și stabilim data vânzării–cumpărării.
 8. În caz de necesitate, vă consultăm pentru aprobări de credite ipotecare, inclusiv si prin programa „Prima Casă”
 9. Pregătim actele necesare și vă asistăm la Notar pentru vânzare-cumpărare.

Asigurăm că veți rămâne mulțumit și fericit în noua Dumneavoastră proprietate !

Dacă sunteți partenerul nostru sau Agenție Imobiliară,
Suntem dispuși să colaborăm, prin semnarea unui contract de colaborare, doar în cazul în care sunteți un reprezentant și dispuneți de un contract pentru vânzarea sau închirierea proprietății ori mandat.

Acceptăm concurența sănătoasă și corectă, suntem dispuși să colaborăm cinstit și transparent cu toate agențiile mici și mari, și nu numai, cu companii de construcții, care au o reputație bună și foarte bună, în cele mai avantajoase condiții.

Suntem bucuroși să colaboram, dacă dispuneți de proprietăți reale, având aceleași principii și valori ca și noi.

Vă oferim posibilitatea să testați gratuit atât platforma noastră actuală https://parteneri.topimobiliare.md/ cit și in curind platforma pentru agenți imobiliari.

Așteptăm orice propuneri, dacă sunt legale, la adresa noastră de email: topjustsrl@gmail.com sau topimobiliaregrup@yahoo.com

Cum colaborăm?

 1. În cazul în care suntem de acord, în linii generale, semnăm un contract de colaborare, uneori, doar electronic (1 *).
 2. Vă înregistrați pe platforma noastră https://parteneri.topimobiliare.md/ și vă permitem, preluam proprietățile D-stra in mod automat de pe site cu pastrarea contactelor daca așa doriți și le promovam , sau va oferim posibilitatea să adăugați proprietăți pe platforma noastră. (În caz de necesitate, puteți apela la ajutorul nostru).
 3. Stabiliți prețul și detaliile.
 4. Vă anunțăm când cumpărătorul este interesat de proprietatea D-stră.
 5. Stabilim detaliile; în ce mod să vă contacteze cumpărătorul, venim noi cu el direct la proprietate sau la oficiul D-voastră sau altă modalitate convenabilă pentru D-voastră.
 6. Vă anunțăm in caz de nu sunteti sunat direct când cumpărătorul este interesat de proprietatea D-voastră.
 7. Stabilim detaliile; în ce mod să vă contacteze cumpărătorul, direct sau venim noi cu el direct la proprietate sau la oficiul D-voastră sau altă modalitate convenabilă pentru D-voastră.
 8. Ne anunțați decizia cumpărătorului, în caz că nu suntem la fața locului, în formă verbală sau electronic la email: topjustsrl@gmail.com
 9. Vă oferim sprijin pentru o statistică a facturării D-voastră, în cazul vânzărilor sau a închirierii proprietăților prin intermediul nostru la prețul la care am contractat.

1*. Orice folosire a fascimilului semnăturii sau a ștampilei prin mijloace tehnice, mecanice sau copie a lor pe documentele ce vor fi utilizate în contabilitate sau în contracte este legală și executabilă.

Nu ați găsit ce căutați?

Completați cererea de mai jos și noi vom avea grijă să o satisfacem în cel mai scurt timp.